Christian Testar: Saber Tackle – Supra Large Carryall

Dela gärna så fler får läsa artikeln

Saber Tackle - Supra Large Carryall

Jag har sen i våras använt mig av Saber Tackle – Supra Large Carryall som Karpfiskebutiken säljer.

Väskor i alla möjliga utföranden finns det gott om inom metet. Allt ifrån stora till små, den här väskan tillhör den första kategorin, alltså stor!

En Carryall är väl vad det låter som, en väska som ska kunna bära allt. Fast för egen del så fungerar den till att bära allt som inte är specificerat till fiskeprylar. Jag har kläder, matlagningsprylar, powerbanks, gasoltuber m.m. i den. Hade man fyllt en sådan här väska med bara fiskeprylar så hade man kunnat ha med sig väldigt mycket prylar! Vilket kanske inte känns så nödvändigt…

Saber Tackle – Supra Large Carryall är en riktigt bra och genomtänkt väska. Det stora facket rymmer en jäkla massa! Det jag tycker är bra med det är att man kan öppna upp locket ordentligt och vika det bakåt. Då kan man enkelt komma åt prylarna i väskan. Det är hopplöst irriterande med väskor där locket ramlar tillbaka igen när man har halva huvudet i väskan för att hitta en pryl… På insidan av locket finns det en nätficka, perfekt att förvara en bok, nötter eller annat som man vill komma åt enkelt.

Saber Tackle - Supra Large Carryall
Nätfickan rymmer mycket och det är enkelt att öppna upp hela locket på väskan.
Botten av väskan är rejäl och vattenavvisande så man slipper få blöta prylar bara för den har stått i fuktigt gräs i något dygn.
Botten på Saber Tackle - Supra Large Carryall
Rejäl botten som skyddar innehållet från väta.

Utöver det stora huvudfacket finns det två sidofack, ett större fack på framsidan och ett stort fack på ovansidan av huvudfackets lock. I detta fack finns det en smart avdelare. Man kan t.ex. förvara sina buzzerbars med larm i ena avdelaren och den andra buzzern i andra delen för att minska risken att larmen tar skada.

Varje yttre fack på väskan har även nätfickor med dragkedjor. Perfekt att förvara mindre grejer som man enkelt behöver komma åt. jag tycker det är smidigt att förvara mobilen i ett av dessa nätfack när väskan står inne i tältet.

Bra nätfickor på Saber Tackle - Supra Large Carryall
Bra nätfickor på väskan.
Det finns vanliga bärhandtag på väskan med kardborreband.

Sen har den också en rejäl och vadderad axelrem. Underlättar rejält när man ska bära väskan en bit. För på något sätt blir den alltid tung! Det går såklart att justera längden på axelremmen.

Rejäl axelrem på Sabers stora väska.
Rejäl och vadderad axelrem.

Sen har väskan ett par extra bärhandtag ovanför sidofacken, och de är vadderad. Just dessa handtagen är riktigt smarta när man ska flytta väskan inne i tältet eller i bilen.

Riktigt bra handtag på sidorna så man enkelt kan flytta Saber Tackle - Supra Large Carryall
Riktigt bra handtag som finns på varje sida om huvudfacket.

Saber Tackle – Supra Large Carryall har bra dragkedjor och det är dubbla löpare på dragkedjorna i alla fack utom till nätfacken. Så det är enkelt att komma i facken oavsett vilken sida man sitter.

Rejäla dragkedjor på Saber Tackle - Supra Large Carryall
Bra dragkedjor med rejäla löpare.

Som sagt, detta är en stor och rymlig väska som kan användas till mycket!
Väskans mått är 47 cm x 28 cm x 58 cm. Fast den är stor så tycker inte jag den känns så klumpig att bära på. Vissa väskor, behöver inte vara till metet utan kan vara en resväska, vissa känns bara klumpiga och jäkligt ogenomtänkta. Men denna är tvärtom!

Är jag nöjd då?

Ja jag är jäkligt nöjd, den fyller verkligen den funktion jag söker när det kommer till en carryall väska. Som jag nämnde tidigare, jag förvarar allt som är nödvändigt vid övernattningar i denna väskan. Den har burits många kilometer genom skog och taskig terräng, den har fastnat i träd och annat. Men den är fortfarande hel så den tål en hel del!

Saber Tackle - Supra Large Carryall
Helt enkelt en riktigt bra och funktionell väska!

Så funderar du på att inhandla eller kanske önska dig en stor väska i julklapp tycker jag verkligen att detta är ett bra alternativ.
För man får jäkligt mycket väska för 499 kronor!

Du köper Saber Tackle – Supra Large Carryall hos Karpfiskebutiken och priset är som sagt fina 499 kronor!
(Priset kan såklart förändras, men när den här recensionen skrevs kostade den 499 kr.)

Här kan du läsa våra tidigare recensioner.

Dela gärna så fler får läsa artikeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *