Film och Fiskekällans förorder

Dela gärna så fler får läsa artikeln

Vi fortsätter med förordertips och det bjuds på film också. Det är Film och Fiskekällans förorder som vi tar en närmare titt på!

Det är Christian som spelat in en film med bland annat tips på beten som Fiskekällan har på sin förorder 2022. Det blir både karp och färna i filmen och är du ny inom karpmetet eller metet så kanske du även kan få med dig ett och annat tips på vägen.

Men först ska vi kolla lite på Fiskekällans förorder

Film och Fiskekällans förorder

Som du ser finns det mängder med prylar och beten. Allt ifrån båtar till beten! Du hittar märken som Raptor, PB Products, Gardner, Thinking Anglers, och Nutrabaits!

Letar du efter en upplåsbar båt eller varför inte en uppblåsbar fiskeplattform så finns det hos Fiskekällan

Raptor båtar

Du hittar även riktigt grymma spön från Sportex! Det finns allt ifrån karpspön till feederspön.

Film och Fiskekällans förorder

Som du ser på bilden ovan har du även prisgaranti på alla beställningsvaror! Samt att leverans av din förorder sker redan i februari/mars. Perfekt om säsongen drar igång tidigt, för vi kan väl hoppas på en kort vinter…

Här hittar du till Fiskekällans förorder

Men i början nämnde vi ju även en film… Det är som sagt Christian som snackar om de beten han använde till sitt färna och karpfiske. Dessa beten finns hos Fiskekällan på förordern. Han visar även lite klipp och bilder från fångster under 2021. Vissa av de tipsen som nämns i filmen har han även skrivit i en artikel.

Artikeln – Mäska in färnan

Nu är det dags för filmen, glöm inte att prenumerera på vår Youtubekanal och ge gärna filmen en tumme upp om du gillar den!

Dela gärna så fler får läsa artikeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *