Fiskejournalen + Fiskefeber är ju numera sant

Dela gärna så fler får läsa artikeln

Det har väl knappast undgått någon att Fiskejournalen “köpt” upp Fiskefeber. Vi ringde upp Mathias Larsson för att reda ut begreppen lite grann.

Intervju Mathias Larsson

Så Mathias en kort förklaring, vad har hänt?

-Det som hänt är att vårat förlag köpt upp tidningen Fiskefeber, så då är det bara att gilla läget och göra det bästa utav situationen. Men vi är alla redo för utmaningen.

Hur kommer detta att förändra tidningen?

-Det som kommer att hända är att tidningen som även i fortsättningen kommer att heta Fiskejournalen får sig en liten uppfräschning. Till det bättre hoppas vi då vi får nytt blod med nya ideér in i tankesmedjan. De som läst fiskefeber kommer garanterat känna igen sig i det nya, och Fiskejournalens läsare likaså. Det kommer att bli en del nya fräscha grepp, det är så mycket jag kan säga just nu.

Från vilket nummer kommer dessa ändringar gälla?

-Nummer 2 som kommer ut i mitten av februari är det första numret med nytt innehåll.

Hur har nyheten om köpet tagits emot?

-Oväntat positivt. Inte en enda person har ringt och begärt sina prenumerationspengar tillbaka. Vi kommer ju ha något av lyxproblem med dubbelt så många duktiga skribenter som skall leverera artiklar. Så den biten behöver man inte känna sig orolig över.

Något mer att tillägga?

-Vi kommer givetvis att finnas på sportfiskemässan där vi svarar på alla frågor och pratar med våra läsare. Så kom gärna över och snacka!

Vi tackar Mathias och Fiskejournalen.

Här kan man läsa mer om köpet.

Vill man läsa fler av våra intervjuer så följer man bara länken.

Dela gärna så fler får läsa artikeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *