Fiskekompaniets förorder

Dela gärna så fler får läsa artikeln

Fiskekompaniets förorder är igång och de har även en ny hemsida! Deras nya hemsida är riktigt snygg och med en ny fin flik som heter Metekompaniet.

Sidan är som sagt riktigt snygg och det är lätt att navigera med bra och tydliga rubriker på de olika kategorierna. Så kolla in den om du inte redan har gjort det!

Fiskekompaniets nya hemsida.

Med det sagt går tar vi och tittar lite närmare på vad Fiskekompaniet har i sin förorder.

Gillar du Mainline så har du en riktigt bra möjlighet att fynda nu! Fiskekompaniet har satt ihop riktigt fina paket av flera olika boilies och partiklar från Mainline. Men de har även bra priser på Nash boilies.

Mainline ingår i Fiskekompaniets förorder

Funderar du på att köpa ett nytt bivvy eller brolly i år?

Du kanske har tittat lite extra på ett Trakker Tempest, eller Nash Titan? Då ska du verkligen kika in Fiskekompaniets förorder för det är riktigt bra priser just nu! Du kan t.ex. köpa Nash Titan Hide Combo för 2905 kr, ordinarie pris är 3797 kronor. Så du sparar en finfin slant som du kan köpa extra boilies för!

Du kan även fynda bland rullar och spön. Fiskekompaniet har både Nash och Daiwa på förordern, så letar du nya rullar till karpfisket kan du fynda. Eller du kanske är sugen på att köpa tre nya spön? Det finns fina paketpriser på det också!

Nya larm?

Japp, på Fiskekompaniets förorder kan du även fynda larm! Du hittar bland annat Fox Mini Micron till ett riktigt bra pris. Men även Delkim, ATT och Nash larm finns att köpa till bra priser. Så det är bara att slänga sig i soffan en stund och kolla igenom både förordern och Fiskekompaniets hemsida!

Fox Mini Micron larm

Du hittar till förordern via länken nedan.

Förordererbjudande

Du har väl läst Tombas senaste del i Specimenfisket i Sverige? Om inte så hittar du den på länken nedan.

Specimenfisket i Sverige 1991.

Dela gärna så fler får läsa artikeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *