Förorders 2023

Dela gärna så fler får läsa artikeln

Förorders 2023 börjar dra igång redan nu hos flera av våra svenska butiker. Nu har du chansen att fylla på förrådet med olika prylar!

Som sagt, det är förordertider för oss som gillar mete. Det är nu det ska bunkras upp, planera året och drömma sig bort till det som komma skall. Flera butiker är redan igång med sina förorders och du hittar länkar till dessa här nedan. Det kan vara så att vissa butiker inte fått upp allt i sin förorder än, därför kan det vara bra att läsa vad de skriver på respektive sida eller kolla in lite senare under januari. Men se till att beställa i tid!

Karpfiskebutikens förorder 2023

Hos Karpfiskebutiken hittar du stora mängder meteprylar! Här finns allt ifrån karpfisket till predatormetet. Märken som Korum, Sonik, SBM och Anaconda är bara några som Karpfiskebutiken har. Du kommer till Karpfiskebutikens förorder genom att klicka på bilden nedan.

Förorders 2023

Fiskekompaniets förorder 2023

Hos Fiskekompaniet hittar du mängder med prylar från bland annat välkända Drennan och beten från Mainline Biats och Nash för att nämna några. Du hittar också mängder med prylar till predatormetet! Du kommer till deras förorder genom att klicka på bilden nedan.

Förorders 2023

Fiskekällans förorder 2023

Hos Fiskekällan hittar du mängder med prylar till fina priser. Du kan bland annat fynda beten från kända märken som Sticky Baits, CC moore, Dreambaits och CFC Bait. Men du hittar också spön från Sportex, båtar från Raptor och väskor från Thinking Anglers bara för att nämna några saker. Du kommer till förordern genom att klicka på bilden nedan.

När du har lagt dina beställningar på Förorders 2023 kan du alltid slappa i soffan lite och kanske lyssna på någon av våra tidigare RodPods eller Spodden för att få tiden att gå.

Tycker du om det vi gör på Swedish Anglers? Stötta oss gärna med ett bidrag!

Klicka på bilden ovan för att läsa mer hur du kan stötta oss.

Dela gärna så fler får läsa artikeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *