Förorders 2024

Dela gärna så fler får läsa artikeln

Förorders 2024 är i full gång och det är verkligen dags att du gör dina fynd nu och såklart fyller på förrådet inför kommande metesäsong!

Men innan vi går in på förordersinformation vill vi påminna om att köpa ditt inträde till Svenska Meteträffen i Knislinge den 2 mars redan idag! Kommer bli riktigt roligt! Du kan läsa mer om Meteträffen här -> Svenska Meteträffen 2024

Svenska Meteträffen 2024

Som sagt, det är förordertider för oss som gillar mete. Det är nu det ska bunkras upp, planera året och drömma sig bort till det som komma skall. Flera butiker är i full gång med sina förorders och du hittar länkar till dessa här nedan. Men se till att beställa i tid, de flesta stänger ned sin förorder 31 januari!

Fiskekompaniets förorder 2024

Hos Fiskekompaniet hittar du mängder med prylar från bland annat välkända Drennan och beten från Sticky Baits, Nash och Fiskekompaniets egna beten till riktigt fina priser! Du kommer till deras förorder genom att klicka på bilden nedan.

Förorders 2024

Karpfiskebutikens förorder 2024

Hos Karpfiskebutiken hittar du stora mängder meteprylar! Här finns allt ifrån karpfisket till predatormetet. Märken som Korum, Avid, SBM och Anaconda är bara några som Karpfiskebutiken har. Du kommer till Karpfiskebutikens förorder genom att klicka på bilden nedan.

Förorder Karpfiskebutiken

Fiskekällans förorder 2024

Hos Fiskekällan hittar du mängder med prylar till fina priser. Du kan bland annat fynda beten från kända märken som Sticky Baits, Dreambaits och CFC Bait. Men du hittar också prylar från Thinking Anglers, Gardner och JAG Products bara för att nämna några saker. Du kommer till förordern genom att klicka på bilden nedan.

Förorders 2024

När du har lagt dina beställningar på Förorders 2024 kan du alltid slappa i soffan lite och kanske lyssna på någon av våra tidigare RodPods eller Spodden för att få tiden att gå.

Tycker du om det vi gör på Swedish Anglers? Stötta oss gärna med ett bidrag!

Klicka på bilden ovan för att läsa mer hur du kan stötta oss.

Dela gärna så fler får läsa artikeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *