Julhälsning från ledningen

Dela gärna så fler får läsa artikeln

Då börjar 2017 gå mot sitt slut, det är snart julafton och sedan ska det gamla året ut och det nya in med en massa nyårslöften som med största sannolikhet inte kommer hållas! 🙂

På tal om nytt år, så tar vi och skriver några rader om 2017.
Vi slog upp portarna för Swedish Anglers i mitten av april och sedan dess tycker i alla fall vi att detta har varit ett bra år. Vi har publicerat en rad intervjuer, artiklar och även ett och annat gästinlägg!
I Facebookgruppen har det varit bra, trevliga och roliga inlägg från medlemmar. Riktigt roligt att det inte är en massa skitsnack och onödiga påhopp, vi är helt enkelt ett stort gäng med trevliga metare!

Vi hoppas också att tävlingarna vi har haft i gruppen har varit uppskattade. Och det är något vi ska försöka fortsätta ha lite då och då.
I slutet av året började vi även sälja Swedish Anglers kläder vilket även det känns riktigt roligt! Och vi hoppas flera av er metare kommer köpa sig ett snyggt plagg framöver och visa upp sina fångster iförda en Swedish Anglers T-shirt, mössa eller tröja! Swedish Anglers Merchandise

Jag och Tomba börjar redan nu ta sikte på 2018 och vi har redan planerat in Sportfiskemässan! Vi ska även gnugga geniknölarna för att komma på lite nya upplägg och idéer till artiklar, intervjuer med mera. Så vi tror och hoppas att nästa år ska bli ännu bättre och roligare för oss metare!

Men nu vill vi avsluta med att önska er alla en riktigt god jul och ett gott nytt år! 

Dela gärna så fler får läsa artikeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *