Karpfiskebutiken som ny samarbetspartner

Dela gärna så fler får läsa artikeln

HEJ ALLA!

Nu har vi jobbat nästan exakt ett år med Swedish Anglers!
Planen har från dag ett varit att bli Sveriges bästa meteplattform. Nu må konkurrensen inte vara direkt mördande, men jag tycker ändå att vi lyckats relativt bra.
Vi visste på ett ungefär hur vi ville ha det, men det är en sak att ha en skiss på en näsduk och en helt annan sak hur det sedan blir. Vissa saker måste jobbas in, andra kastas i papperskorgen och bytas ut mot nya fräschare idéer.
Dock så ligger stommen på själva communityt, artiklar och nyheter/tävlingar.

Sajten har från dag ett varit ej vinstdrivande, snarare tvärtom.
Det vi har sökt efter är i första hand priser till tävlingar eller prylar att testa och sedan recensera. De flesta vi frågat har faktiskt nappat på att kasta iväg någonting smått som vi kunnat lotta ut. Men vi har inte frågat någon/några rakt ut att bli sponsor, eller samarbetspartner. Vi har helt enkelt inte hittat någon som kunde tänkas matcha vår läsarkrets med deras produkter. Vi har hela tiden velat ha ett större samarbete med ett svenskt företag som satsar på svenskt mete. Det är viktigt då det är just det svenska metet vi vill lyfta upp.

Nu har vi efter lite mejlande fram och tillbaks lyckats hitta en riktigt bra lösning med Karpfiskebutiken!
En lösning som gynnar båda parter, men faktiskt allra mest er läsare. Kravet från vår sida har hela tiden varit att kunna få ut grejor till er som läser, i form av tävlingspriser i Facebookgruppen. Samtidigt så gick Karpfiskebutiken också in som huvudsponsor till vårt kommande karprace som vi kommer att berätta mer om tids nog.
En meteträff med ett helt nytt tänk kan vi i alla fall säga att det är frågan om.

Utöver det får vi också möjligheten att testa nya prylar från Karpfiskebutiken och skriva recensioner åt er.
Vi är supernöjda med upplägget som vi och Karpfiskebutiken har kommit överens om, och vi tror att ni kommer att bli det med!

new_logo_karpfiskebutiken_NEW

Dela gärna så fler får läsa artikeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *