Karpfiskebutikens förorder 2022

Dela gärna så fler får läsa artikeln

Karpfiskebutikens förorder 2022 har startat! Äntligen nytt år och vi går mot ljusare tider igen. Nytt år innebär även förordertider för oss metare, en fantastiskt tid för planering, inköp och en ökad längtan till våren…

För dig som inte vet vad en förorder innebär så är det helt enkelt så att du köper prylar, beten m.m. till bättre pris och betalar nu, sen får du leverans i mars/april, oftast. Detta är helt enkelt en perfekt tid att bunkra upp och köpa nytt!

Här kan du läsa om hur Karpfiskebutikens förorder fungerar

Karpfiskebutikens förorder 2022

Utöver att priserna är bättre så är det även mycket nyheter, vilket är riktigt roligt! Framförallt om man gillar nya prylar…

Nytt märke

Karpfiskebutiken har ett nytt märke för 2022 och det är Giants Fishing, du kan se alla produkter från märket genom att klicka på bilden nedan.

Nytt märke för 2022 hos Karpfiskebutiken, Giants Fishing

Självklart kan du köpa billiga beten, du hittar flera olika märken på förordern från Swedish Bait Mechanics, Vitalbaits, Karpfiskebutikens egna beten och såklart Northern Baits.

Vad mer finns det då?

Det finn något för alla! Du hittar prylar till predatormetet med märken som bland annat Iron Claw, Wychwood och Quantum. Det finns mängder med prylar till specimenmetet också, allt ifrån spön till mäsk , linor och feeders. Sen finns det såklart otroligt mycket prylar till karpfisket och allt till ett riktigt bra pris! Så in och kika på hemsidan, men glöm inte bort att beställa innan förordern tar slut vilket den gör den 31 januari.

Här hittar du till förordern

Passa på att lyssna på vår nya podcast, Spodden när du botaniserar bland alla prylarna på Karpfiskebutikens hemsida.

Dela gärna så fler får läsa artikeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *