Lucka nummer tjugofyra

Dela gärna så fler får läsa artikeln

Lucka nummer tjugofyra är öppnad och det är dags att presentera vinnaren av julklappen i vår tävling och vinnaren av vår Swedish Anglers keps. Samt önska er alla en god jul och ett gott nytt år.

God Jul & Gott Nytt År

Då har vi kommit till sista luckan av vår julkalender! Vi på Swedish Anglers hoppas såklart att alla har uppskattat de artiklar, film och poddar som vi har publicerat under dessa 24 dagarna! Vi tycker i alla fall att det är riktigt roligt att vi har lyckats genomföra det även i år!

I år har vi lanserat en enligt oss rolig och intressant nyhet, nämligen vår nya podcast, Spodden. Vi hoppas och tror att den kommer bli uppskattad. Det har även blivit film, något som vi kommer försöka göra mer av framöver. Vi tror mycket på podcasts och filmer och kommer fortsätta jobba vidare med detta under 2022. Men självklart kommer inte artiklarna sluta dyka upp!

Vi fick även in positiva svar gällande våra kepsar och mössor, så det kommer vi komma ut med mer information kring inom kort. Men vi hade ju även en tävling bakom lucka nummer elva, en vinnare skulle ju få en keps av oss.

Den lyckliga vinnaren av kepsen är…

Christoffer Jansson

Stort grattis, vi kommer kontakta vinnaren på mejlen.

Nu är det är dags att presentera vinnaren av julklappen

Då har vi kommit till punkten som många har väntat på… Det är dags att presentera vem som vunnit vår fantastiska julklapp. Fast första ska vi såklart avslöja det rätta svaret i tävlingen.

Vi delade ut 18 bokstäver som skulle bilda olika fiskarter. Den första bokstaven i varje art skulle sedan skapa en ny art. Det var denna arten vi sökte.

Rätt Svar i tävlingen var: BARB

De 18 bokstäverna vi delade ut var dessa, fast i en annan ordning såklart:
DAPNBARBGDSERXUAUR

Nedan ser du lösningen på ordpusslet Tomba knåpade ihop.

BRAXEN
ASP   
RUDA  
BRUGD 

Rätt svar var alltså BARB

Bakom lucka nummer nitton skrev vi ut att om flera personer hade svarat rätt skulle vi använda oss av en slumpgenerator för att få fram en vinnare. Och det var faktiskt 57 stycken som skickade in korrekt svar. Bra jobbat!

Men det kan ju som sagt bara vara en vinnare av vår fantastiska julklapp och vinnaren är…

Henrik Stale Eliasen

STORT GRATTIS TILL DIG!

Vi kommer kontakta dig på E-post under julhelgen med information kring vinsten.

Vi på Swedish Anglers vill även passa på att tacka våra samarbetspartners som hjälpte oss att sätta ihop denna fantastiska julklapp!

Så tack säger vi till, Mörrums Kronlaxfiske, Swedish Bait Mechanics, Karpfiskebutiken, Sportfiskarna, Fiskekompaniet, Fiskejournalen, Darts och ABU Garcia

Lucka nummer tjugofyra

Nu tar vi och firar jul och nyår! Vi hoppas såklart det hinns med lite fiske också mellan julmaten, nyårsraketer och glögg!

Tycker du om det vi gör på Swedish Anglers? Stötta oss gärna med ett bidrag!

Klicka på bilden ovan för att läsa mer hur du kan stötta oss.

Dela gärna så fler får läsa artikeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *