Lucka nummer tjugofyra

Dela gärna så fler får läsa artikeln

Lucka nummer tjugofyra är öppnad och det är dags att presentera vinnaren av julklappen i vår tävling och önska er alla en god jul och ett gott nytt år.

God Jul

Då har vi kommit till sista luckan av vår julkalender! Vi på Swedish Anglers hoppas alla ni har uppskattat de artiklar och poddar som vi har publicerat under dessa 24 dagarna! Vi tycker i alla fall att det är riktigt roligt att vi har lyckats genomföra det. Även om det har varit lite stressigt ibland, men det är ju vårat egna fel att vi inte har gjort allt klart i tid… Men man jobbar väl bäst under press, eller vad säger man? Oavsett så är vi väldigt glada och nöjda!

Har du inte kollat in alla luckor än har du fortfarande chansen här.

Det har blivit en hel del nyheter och förändringar under kalendern. Vissa grejer kanske har blivit lite spretigt. Men det beror nog mest på att det helt enkelt har blivit mycket material på kort tid. Framöver kommer det garanterat bli mer strukturerat. Vi hoppas och tror att det här kommer bli riktigt bra och att du som läser och lyssnar också tycker det!

Nu vill vi passa på att önska dig en riktigt god jul och ett gott nytt år!

Det är dags att presentera vinnaren av julklappen

Lucka nummer tjugofyra

Då har vi kommit till punkten som många har väntat på… Det är dags att presentera vem som vunnit vår fantastiska julklapp. Fast första ska vi såklart avslöja det rätta svaret i tävlingen.

Det var inte den lättaste tävlingen denna gången. Vi har aldrig gillat dela och gilla tävlingar, det är mycket roligare om man måste engagera sig lite. Tomba är den av oss som gillar tankenötter. Christian är helt värdelös på dem och Baronen är någonstans mitt emellan… Så som ni säkert förstår är det Tomba som ligger bakom tävlingen.

Vi delade ut 19 bokstäver som skulle bilda olika fiskarter. Den första bokstaven i varje art skulle sedan skapa en ny art. Det var denna arten vi sökte.

Lucka nummer tjugofyra

Rätt svar var alltså Mört

Bakom lucka nummer tjugo skrev vi ut att om flera personer hade svarat rätt skulle vi använda oss av en slumpgenerator för att få fram en vinnare. Och det var faktiskt 41 stycken som skickade in korrekt svar. Bra jobbat!

Men det kan ju som sagt bara vara en vinnare av vår fantastiska julklapp och vinnaren är…

Fredrik Samuelsson

STORT GRATTIS TILL DIG!

Vi kommer kontakta dig på E-post under julhelgen med information kring vinsten.

Vi på Swedish Anglers vill även passa på att tacka våra samarbetspartners som hjälpte oss att sätta ihop denna fantastiska julklapp!

Så tack säger vi till, Mörrums Kronlaxfiske, Swedish Bait Mechanics, Nicklas Knut Lindborg, FishEco, Karpfiskebutiken, Sportfiskarna, Fiskekompaniet, Fiskejournalen, Darts och Birger Holmqvist.

Lucka nummer tjugofyra

Nu tar vi och firar jul och nyår! Vi hoppas såklart det hinns med lite fiske också mellan julmaten, nyårsraketer och glögg!

Dela gärna så fler får läsa artikeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *