Meleg Baits – En Svensk nyhet

Dela gärna så fler får läsa artikeln

Meleg Baits har funnits länge och kommer ifrån Slovenien. Men nytt för 2020 är att deras beten nu även finns på den Svenska marknaden!

Vi på Swedish Anglers tycker alltid det är roligt när det dyker upp nyheter. Det Svenska metet behöver det!
Meleg Baits har nog inte alla hört talas om tidigare, men ni som var på Svenska Meteträffen i Knislinge kanske var framme och tittade, klämde och luktade på deras beten? Christian var på plats på mässan, och självklart var han där med näsan i burkarna och luktade. Meleg Baits riktar sig inte enbart till karpmetare utan det finns även ett riktigt intressant Method Feedermäsk som är färdigt direkt ur burken… Du behöver inte blöta det, det håller ihop mäsket riktigt bra och det torkar inte ut. Här är ju en stor fördel att det bara är att ta med sig hinken och mäsket är klart. Snabbt och smidigt!

Meleg Baits - Methood feeder mäsk

Men utöver detta så finns det en massa mer spännande som t.ex. minipopups, mäsk, pellets, dipper, liquids och boilies. Ja en jäkla massa högintressanta produkter helt enkelt!

Meleg Baits - Pellets

www.meleg.se

Ernad Alic är personen bakom Meleg Baits i Sverige som utöver betesförsäljning även samordnar karpresor till i första hand Zabar Lake i Bosnien. Du kan läsa mer om resor dit, sjön och mycket mer på hemsidan.

Meleg Baits Resor

Gå in på Meleg.se och börja kika runt på utbudet, har du frågor eller funderingar kring något bete, resor så kontakta Meleg. Ernad hjälper dig gärna och svarar på dina frågor!

Vi kommer framöver publicera en längre intervju med Ernad om Meleg Baits. Så mer kommer! Tills dess så tycker vi på Swedish Anglers att du ska in och beställa lite beten till den stundande våren och fisket. Det ska vi göra i alla fall!

Boilies

Du har väl inte missat Tombas nya artikelserie om Svenskt fiske?

Dela gärna så fler får läsa artikeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *