Ny krönika hos FishEco

Dela gärna så fler får läsa artikeln

Idag bjuder vi på en nyhet och ett par påminnelser! Vi har startat ett samarbete med FishEco, numera kan du även läsa en ny krönika hos FishEcos nättidning MagazineFishEco. Det är Tomba som såklart bjuder er läsare på en krönika!

Som vanligt när det gäller Tomba och hans krönikor vet man aldrig riktigt vad det bjuds på. Det svänger, det är tänkvärt, det är ofta en stor portion humor och ironi, dock av det mörkare slaget. Men det är alltid bra! Nedan länkar vi till krönikan.

MagazineFishEco #3 2020 – Tombas Krönika för Fisheco

Ny krönika hos FishEco

Självklart finns det mycket mer läsning i detta nummer av tidningen, så glöm inte att kolla in det också.

Sen var det där med påminnelserna…
Vi publicerade ju en intervju med Nicka förra veckan inför novemberdebatten. Nu är debatten igång, det har redan skapats flera intressanta frågor och du har fortfarande möjlighet att ställa egna frågor och vara med att påverka. Länken till novemberdebatten hittar du nedan.

STORFISKREGISTRETS NOVEMBERDEBATT

Har du inte läst hela intervjun där vi ställde 10 frågor till Nicka kopplat till storfiskregistret på ett eller annat vis tycker vi du ska läsa den. Kanske ger den en tanke till en fråga eller två. Eller ett bra förslag på någon förändring som du vill skicka in.

Frågor inför novemberdebatten

Dela gärna så fler får läsa artikeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *