Nya Swedish Anglers muggar

Dela gärna så fler får läsa artikeln

På lördag är det dags! Då slås portarna upp för Svenska Meteträffen och självklart är Swedish Anglers där. Med oss har vi bland annat nya Swedish Anglers muggar.

Imorgon, den 5 mars är det sista chansen att köpa din biljett till Svenska Meteträffen. Du kan INTE köpa biljett på plats utan du måste köpa den innan. Så se till att fixa biljetten redan ikväll!

Här köper du biljetten

Ska vi återvända lite till våra nya Swedish Anglers muggar.

Nya Swedish Anglers muggar
Passar bra att dricka ur eller ha flöten i eller kanske i finskåpet!

Vi har tryckt upp ett begränsat antal av tre olika modeller. Det är en svart mugg med vår ”Döskalle logga” av ny modell jämfört med den vi tryckte upp förra året. Dessa är sjukt snygga och passar helt perfekt till kafferepet med lagkompisarna, släkten eller i vitrinskåpet!

nya Swedish Anglers muggar

Den andra modellen vi har är en vit mugg med Swedish Anglers loggan på. Denna muggen är lite större än den svarta och rymmer ca 325 ml. Perfekt att ha på jobbet eller hemma när det krävs lite mer kaffe!

Swedish Anglers mugg

Den sista muggen är en riktig specialare. Det är en sjukt snygg emaljmugg som du kan ha med dig ut på fiskepassen! Du kan ha den i väskan, du kan hänga den i bältet så du alltid har nära till muggen… Du kan diska den, du kan till och med värma drycken på induktionshäll! Ja du fattar, den är gjord för att användas när du metar!

Swedish Anglers emaljmugg

Som sagt, dessa är tryckta i begränsade upplagor och det är inte säkert att vi kommer trycka upp fler. Så det är först till kvarn som gäller. Självklart hoppas vi att du och många andra vill stötta oss och köpa en eller flera snygga muggar! Det kommer också finnas några T-shirts och Beanie-mössor att köpa.

Nu ser Christian fram emot att träffa och snacka mete med många av er på Svenska Meteträffen.

Dela gärna så fler får läsa artikeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *