Nytt nummer av Magazine FishEco

Dela gärna så fler får läsa artikeln

Vad nu då tänker du kanske, Magazine FishEco är väl mest spinnfiske?!

Ja det är fokus på spinnfisket, men det finns ofta flera intressanta artiklar att läsa även för den som inte spinnfiskar så mycket.

I just det här numret av Magazine FishEco finns det två riktigt bra och intressanta artiklar som vi vill rekommendera. För är det något vi på Swedish Anglers gillar så är det att läsa om mete och sportfiske. Sen finns det såklart mycket annat intressant i tidningen!

Men vilka artiklar är det då?

Först ut är en riktigt bra artikel skriven av John Zafaradl som har besökt Ola Esbjörnsson. Ola är en levande legend inom specimenfisket och en pionjär inom sportfisket. Han har fångat mängder med stora fiskar och brutit ny mark. Artikeln som heter Ola Esbjörnsson – Den gränslöse är en välskriven artikel som vanligt när det kommer till John.
Så klicka på bilden nedan och läs om den gränslöse!

Magazine FishEco - Artikel om den gränslöse - Ola Esbjörnsson.

EN SPORTFISKELEGENDS FALL – OM FUSKET INOM SPORTFISKET!

Den andra artikeln handlar om en Amerikans sportfiskare som har blivit filmad och påkommen att systematiskt fuska. I USA är prispengarna rent astronomiska jämfört med i Sverige, så det kan säkert vara en anledning. Men börjar man fundera på ämnet fusket inom sportfisket i Sverige så blir det en intressant tanke. Hur långt är folk beredda att gå?
Ja det är som sagt intressant och det tas upp i slutet av artikeln som är skriven av Jan Olsson.
Det finns ett filmklipp inkluderat i artikeln där man ser Mike Long ryckfiska och så finns det ännu en film där Kellen Ellis pratar om det hela. Kellen var den som publicerade både artikel och video om det systematiska fuskandet från Mike Long. Kellens artikel finns också länkad.
Intressant men samtidigt väldigt tråkigt.
Fast fusk kommer alltid finnas, spelar nog ingen roll vad det handlar om…

Bara klicka på bilden nedan så kommer du direkt till artikeln.

Magazine FishEco - Fusket inom sportfisket
Som sagt, två riktigt bra och intressanta artiklar som man absolut ska läsa!

Dela gärna så fler får läsa artikeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *