Roosens Tid avsnitt 1

Dela gärna så fler får läsa artikeln

Roosens Tid avsnitt 1 är en ny sektion av Swedish anglers RodPod där Daniel Roos ställer frågor. Tanken är att dessa avsnitt ska vara återkommande och att de inte ska vara så långa. cirka 30-60 minuter.

Vad är nu Roosens Tid kanske du undrar? Jo, Daniel Roos är en frågvis man, något vi såklart ska dra nytta av. Så vi gav honom en avstickare av Swedish Anglers RodPod. Daniel kommer ställa frågor till en eller flera gäster. Ämnena väljer han själv, frågorna likaså. Men det han inte fick välja själv var tiden på denna podden. Utan här ska det hållas ned lite då våra vanliga poddar oftast är långa. Därför har vi sagt max 60 minuter. Men gärna runt 30 minuter. I det första avsnittet snackar Daniel med Tomba om hans lake på 4300 gram, laken i allmänhet och även en hel del om Svenskan som nu har en ny tävlingsledare. Självklart höll grabbarna på att gå över tidsramen direkt, men klarade sig med knappt tre minuters marginal.

Roosens Tid avsnitt 1

Har du missat våra andra poddar? Lugn, du hittar dem här!

Nu är det dags för Roosens Tid avsnitt 1

Det går som vanligt att lyssna på podden via den inbäddad spelaren nedanför. Eller så går man till Spreaker och lyssnar eller laddar ned avsnittet där om man hellre föredrar det.
Det går såklart att lyssna via t.ex. Apple Podcasts, Acast, Podcast Addict, Castbox, Google Podcasts och Spotify. Helt enkelt där poddar finns!

Dela gärna så fler får läsa artikeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *