Snart dags för årets julkalender

Dela gärna så fler får läsa artikeln

Snart är det dags för årets julkalender från oss på Swedish Anglers! Den 1 december öppnar vi första luckan.

Du hittar kalendern här!

Förra årets julkalender blev en succé om du frågar oss, men självklart ska vi försöka göra denna kalendern ännu bättre! Det kommer bjudas på poddar, film, artiklar och tävlingar. Vi har återigen fått ihop en riktigt bra vinstpott från flera olika företag och summan på årets julklapp är på cirka 6000 kronor!

Snart dags för årets julkalender

Tävlingsformen i årets julkalender blir lik förra året. Du kommer behöver öppna varje lucka och läsa för att få all information som behövs för att ha en chans att vinna julklappen! Men väljer du att lägga ned lite tid på detta kommer du ha chansen att vinna riktigt fina priser. Som förra året är det en vinnare av tävlingen. Denne tar hem hela potten och självklart kommer vi presentera vinnaren på julafton!

Utöver tävlingen kommer vi bjuda dig på artiklar, flera poddar, film och en nyhet som vi ser fram emot att få presentera! Sen kanske vi slänger in någon mindre tävling, vem vet…

Vi har lagt ned mycket tid på julkalendern och därför har det varit ganska sparsamt med material den senaste tiden på hemsidan. Men vi tror och hoppas att du som läsare/lyssnare har överseende och istället kommer uppskatta kalendern lite extra!

Vad kommer julklappen innehålla då?

Swedish Anglers julkalender återvänder
Det kommer bli en glad nisse på julafton!

Sånt avslöjar väl aldrig tomten? Men vi kan väl säga som så att det kommer finnas en härlig mix av prylar och upplevelse! Mer än så säger vi inte nu utan du får helt enkelt öppna luckorna då nya priser kommer presenteras löpande!

Den 1 december öppnas första luckan

I vanlig ordning kommer du att hitta julkalendern på startsidan här på hemsidan. Vi är riktigt taggade och ser verkligen fram emot att få bjuda dig på mycket bra, underhållande och intressant material!

Black Friday

Det är ju några dagar kvar till första luckan öppnas. Därför tänkte vi tipsa om Karpfiskebutikens Black Friday, så du kan fynda lite innan kalendern drar igång!

Klicka på bilden för att ta dig vidare till Karpfiskebutikens hemsida

Tycker du om det vi gör på Swedish Anglers? Stötta oss gärna med ett bidrag!

Klicka på bilden ovan för att läsa mer hur du kan stötta oss.

Dela gärna så fler får läsa artikeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *