Sportfiskarnas Novemberdebatt

Dela gärna så fler får läsa artikeln

Då var det återigen november och den årliga debatten hos Sportfiskarna är igång!

Vad hände… November redan, ibland går tiden väldigt fort. Oavsett så är det dags att man börjar fundera så geniknölarna glöder!
För sportfiskarna bjuder in till sin årliga debatt och här har man chansen att påverka och komma med bra förslag och konstruktiv kritik om det behövs.

Håkärring Novemberdebatt
Foto: Storfiskregistret / En av årets rekordfiskar: det nya håkäringsrekordet. På håkäring godkänns numera längdmätning i vattnet. En regeländring som genomförts för att skydda fisken och möjliggöra skonsam återutsättning.

Fokus är som vanligt Sportfiskarnas storfiskregistrering och dess regelverk.
Några av punkterna som Sportfiskarna och Nicka som är ansvarig har som förslag att fundera kring är Viktgränser, ska de ändras eller inte? Vikten av att ange rätt fiskevatten tas också upp i deras text. Och att de som utnyttjar databasen och söker i registret även borde bidra och anmäla sina egna fångster. Fast som sagt, detta är förslag.

Men här är det såklart ni som har chansen att föra fram era åsikter och tankar. Så klicka er in på länken för att delta!
Sportfiskarnas Novemberdebatt

Vill man läsa hela inlägget och lite kring Sportfiskarnas tankar så följer ni bara den här länken.

Novemberdebatt

Sen vill vi även passa på att tipsa om att du som är medlem hos Sportfiskarna har chansen att ge information om deras medlemstidning genom en undersökning. Alla som deltar har chansen att vinna ett presentkort på 1000 kronor hos Dogger.se

Du som medlem ska ha fått ett mejl från Sportfiskarna där länken finns till undersökningen, så skynda att kolla din inkorg!

Mer info finns såklart att läsa hos Sportfiskarna!

Nu är ju hösten här på riktigt så det får bli ett avslutande tips till dig som ska ut och meta färna framöver. Tomba skrev ju en riktigt bra artikel om vinterfärna i våras. Så har du inte läst den än är det hög tid nu!
Uppdrag Kallvattensfärna

Dela gärna så fler får läsa artikeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *