Sportfiskemässan är inställd!

Dela gärna så fler får läsa artikeln

Tyvärr har vi nåtts av nyheten att Sportfiskemässan är inställd!

På Sportfiskemässans hemsida kan man läsa:
”På inrådan av Folkhälsomyndigheten, har regeringen idag fattat beslut om att allmänna sammankomster med mer än 500 personer stoppas tills vidare. Det betyder att Sportfiskemässan inte kommer att genomföras som planerat den 20-22 mars 2020.”

Tråkigt såklart, men ett beslut är ett beslut och det ska följas. Vi får helt enkelt hoppas att åtgärderna hjälper Sverige och att en ny Sportfiskemässa kan hållas 2021!

Några av er önskade hämta sina förhandsbokade emaljmuggar på Sportfiskemässan, Christian kommer kontakta er.
Är det någon som kanske hade tänkt köpa en annan modell av mugg, en T-shirt eller mössa? Tveka inte, hör av er till oss, antingen via swedishanglers@gmail.com eller skriv ett meddelande till Christian på Messenger så kikar vi på en lösning! Här kan du kolla in våra kläder -> Merchandise. Våra muggar kan du läsa om här -> Muggar.

Sportfiskemässan är inställd

Förhandsboka din emaljmugg!

Vi tar fortfarande upp förhandsbokningar av våra emaljmuggar, nu blir det ännu viktigare att beställa din mugg då vi inte kommer kunna sälja på Sportfiskemässan! Kostnad är 215 kronor inklusive frakt. Mejla oss eller kontakta Christian på Messenger eller skriv en rad i vårt inlägg i vår Facebookgrupp.

Sportfiskemässan är inställd

Som sagt, Sportfiskemässan är inställd! Men vi tar gärna emot beställningar av Swedish Anglers prylar, stöd oss i vårt arbete med hemsidan, artiklar, podcasts med mera. Vi jobbar hela tiden för att utveckla Swedish Anglers för er besökare och metare!

Dela gärna så fler får läsa artikeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *