Stötta oss med ett bidrag

Dela gärna så fler får läsa artikeln

Tycker du om det vi gör på Swedish Anglers? Skulle du kunna tänka dig att stötta oss med ett bidrag?

Swedish Anglers har funnits sedan 2017. Allt vi har publicerat har alltid varit gratis, vilket vi gärna vill fortsätta med. Men att driva Swedish Anglers är inte gratis. Vi har en hel del utgifter kopplat till bland annat hemsidan och vår podcast. Så nu vänder vi oss till dig och undrar om du vill stötta oss med ett bidrag?
Men först ska vi kort förklara varför.

Som sagt, vi har funnits sedan 2017 men 2019 valde vi att ta det ett steg framåt. Vi skapade en ny hemsida, vi startade ett företag för att enklare kunna arbeta framåt med varumärket Swedish Anglers. Vi startade också vår podcast Swedish Anglers RodPod som har blivit väldigt omtyckt. Nu två år senare är det dags att återigen försöka ta något kliv framåt i vår utveckling, men det kostar alltid en slant att utvecklas. Vi har flera idéer och tankar på olika projekt, varav ett som vi redan har startat upp, nämligen vår Youtube kanal.

Självklart finns det olika betal-lösningar för vårt material som vi skulle kunna införa, eller ha en massa reklam från Amazon eller liknande i alla texter vi publicerar. Vi vill gärna att allt vårt material ska vara tillgängligt för alla. Så därför ber vi dig om att istället stötta oss med ett bidrag på valfri summa. Att stötta oss är givetvis helt valfritt men väldigt välkommet.

Se det som en billig investering för att få ny läsning, lyssning och filmer med fokus på metet! Ett bidrag där du själv väljer summan och där pengarna går tillbaka till dig själv. Alla pengar vi får in investerar vi i Swedish Anglers på ett eller annat sett för att ge tillbaka så mycket vi kan till dig och metet!

Nu kanske du undrar hur du kan stötta oss med ett bidrag?

Enkelt, swisha valfritt belopp till oss till numret nedan eller via QR koden!

stötta oss med ett bidrag

Nr: 123 626 85 02

Du väljer själv beloppet du vill skänka.
Skriv gärna ditt namn som meddelande.

Scanna QR koden

Du väljer själv beloppet du vill skänka.
Skriv gärna ditt namn som meddelande.

Vi har också skapat en sida där du även hittar betalningsinfo via bankgiro-nr. Du når sidan via knappen här under.

Dela gärna så fler får läsa artikeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *