Swedish Anglers Julkalender 2020

Dela gärna så fler får läsa artikeln

Äntligen är det dags att dra igång Swedish Anglers Julkalender för 2020!

Vi har jobbat hårt för att följa upp förra årets kalender som blev väldigt uppskattad! Det har diskuterats fram och tillbaka hur vi ska kunna göra detta året ännu bättre… Men vi är ganska säkra på att vi har lyckats!

Det har jobbats på bakom kulisserna under hösten och vi har flera spännande nyheter att presentera under dessa kommande 24 dagarna. Något vi verkligen ser fram emot! Det kommer bland annat dyka upp en ny artikelserie där vår första intervju är en riktig djupdykning med mycket spännande läsning. Det blir poddar såklart och något kärt återseende… Det blir krönikor, ja det blir helt enkelt en massa läsning och lyssning!

Utöver det har vi satt ihop en knepig fast rolig tävling där vinnaren får en julklapp med flera olika prylar i till ett värde på över 6000 kronor!
Mer om den finns bakom lucka nummer ett, men inget du vill missa!

Vi hoppas du ska uppskatta Swedish Anglers julkalender 2020!

Hur fungerar kalendern då?

Enkelt, nedanför ser du 24 luckor och för att öppna en lucka klickar du bara på bilden. Självklart går det inte öppna luckor i förväg, lite tålamod får du ha! Men det är ju den 1 december, så självklart kan du läsa den.
Vi har ingen specifik tid när varje lucka kommer gå att öppna dag för dag. Men vi kommer jobba för att den ska vara öppen så tidigt som möjligt.

Dela gärna så fler får läsa artikeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *