Swedish Anglers julkalender återvänder

Dela gärna så fler får läsa artikeln

Japp du läste rätt! Swedish Anglers julkalender återvänder även 2020 och är live nu!

Förra årets julkalender blev väldigt uppskattad! Vi har jobbat hårt för att följa upp den och göra den ännu bättre i år. Och vi är ganska säkra på att vi har lyckats!

Det kommer bjudas på flera nyheter under kalenderns gång. Nya segment kommer presenteras och framförallt har vi en helt fantastisk tävling med en prispott på närmare 6000 kronor!

Swedish Anglers julkalender återvänder

Förra året hade vi flera små tävlingar, här kände vi att en förändring var på sin plats. Därför har vi nu tillsammans med flera företag samlat ihop fina priser som läggs i en pott till en stor julklapp för en lycklig vinnare. Självklart kommer denne presenteras på julaftonsmorgon!

Utöver en fantastisk tävling kommer vi som sagt bjuda på nya segment på Swedish Anglers hemsida! Det är artikelserier och annat som även kommer bli återkommande efter julkalendern. Fast självklart har vi laddat upp lite extra för just kalendern!
Under hösten har det varit ganska sparsamt med ny läsning på hemsidan. Mycket av tiden har vi lagt på att kunna bjuda på riktigt bra läsning och lyssning bakom dessa 24 luckor. Även tävlingen har vi lagt ned mycket tid på för att få ihop ett ruskigt fint paket till en lycklig vinnare!

Exakt hur tävlingen kommer gå till väntar vi med att presentera till lucka nummer ett som kommer publiceras den 1 december runt 07:30.
Det vi kan säga är att du behöver öppna varje lucka och läsa för att få all information som behövs för att ha en chans att vinna julklappen!

Men vad kommer dölja sig bakom luckorna då?

Vi vill inte avslöja för mycket, såklart! Men det kommer bjudas på en längre intervju med en person som har fångat några riktigt stora fiskar! Det blir flera nya poddar med intressanta gäster. Här kommer vi också bjuda på lite nyheter kring framtida poddar! Det blir intressanta artiklar skrivna av två av Sveriges kanske mest hängivna specimenmetare… Självklart har Tomba jobbat hårt och knåpat ihop flera riktigt bra artiklar och krönikor.
Som sagt, vi vill inte avslöja allt här utan det ska bli en överraskning bakom varje lucka. Vi är taggade och hoppas att även du som läsare och lyssnare kommer uppskatta Swedish Anglers Julkalender!

Vad kommer julklappen innehålla då?

Swedish Anglers julkalender återvänder
Det kommer bli en glad nisse på julafton!

Tomten avslöjar väl aldrig sånt? Fast vi kan ju bjuda på något… Det blir lite som att skaka på ett paket när man var liten och man med säkerhet visste vad det var i… Sen när man öppnade hade man helt fel eller så hade någon lurats och lagt i något som skramlade i ett paket som innehöll strumpor… Elakt som tusan!
Det kommer vara minst tio olika saker i paketet från minst tio olika företag. Sen kanske det innehåller både hårda och mjuka saker… Fast vem vet, vi kanske också är elaka och luras…

Vi hoppas att ni ser fram emot Swedish Anglers julkalender nu, för det gör vi och om en vecka öppnar vi första luckan!

Tills första luckan öppnas kan du alltid läsa några äldre Specimenfisket i Sverige för att få tiden att gå!

Dela gärna så fler får läsa artikeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *