Vinnare av fribiljetter till Sportfiskemässan

Dela gärna så fler får läsa artikeln

Tävlingen är avslutad och det är dags att presentera våra vinnare av fribiljetter till Sportfiskemässan!

Nästa fredag, den 20 mars slås portarna upp för årets Sportfiskemässa. Detta året är den i Stockholm på Stockholmsmässan i Älvsjö.

Vinnare av fribiljetter till Sportfiskemässan

Swedish Anglers, Fiskekompaniet, Swedbait och Breamtime kommer vara på plats och hålla ställningarna hel helgen på Metetorget! Det kommer finnas något för alla metare.

Vill du veta mer om Metetorget och Sportfiskemässan så klickar du dig bara vidare här.

Men som sagt, det är ju dags att presentera våra vinnare av fribiljetter till Sportfiskemässan. Det var många som ville vara med vilket vi alltid tycker är roligt. Fast det kan bara finnas två vinnare den här gången. Dessa är…

Oskar Embretsen & Janne Rouvinen

Stort grattis säger vi på Swedish Anglers, vi kontaktar er på mejl. Sen hoppas vi såklart att ni dyker upp på mässan och säger hej!

Förhandsboka din emaljmugg med Swedish Anglers loggan!

Swedish Anglers mugg
Grymt snygg mugg som håller för i stort sett allt, perfekt fiskemugg!

Just nu tar vi upp förhandsbokningar på vår grymt snygga emaljmugg, så är du sugen på att boka en och hämta den på Sportfiskemässan löser vi det. Självklart kan vi även skicka hem den till dig.
Kostnaden är 169 kr + frakt om den ska skickas, fraktkostnaden är 46 kr. Så totalt belopp blir 215 kr.
Förskottsbetalning är det som gäller.
Vill du boka en mugg så mejla oss på swedishanglers@gmail.com eller skriv en kommentar i inlägget om muggarna som vi har i vår Facebookgrupp. Här hittar du den. Eller skicka ett meddelande till Christian Ottosson på Messenger.

Men du måste boka innan den 12 mars!

På fredag är det försent och ska du inte till Sportfiskemässan blir muggen svår att få tag i sen, vi lovar nämligen inte att vi kommer trycka upp fler.
Vi kommer ta med oss ett begränsat antal till Sportfiskemässan. Vågar du chansa? Boka nu!

Självklart hoppas vi att flera av er vill förhandsboka/köpa en mugg och samtidigt hjälpa oss att fortsätta utveckla Swedish Anglers!
Den lilla vinsten som försäljningen genererar bidrar till att utveckla Swedish Anglers! Allt från tävlingspriser till resor eller för att finansiera hemsida och podcast-plattform m.m.

Dela gärna så fler får läsa artikeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *