Vinnaren av 1000 Nätter – Mitt Liv Som Karpfiskare

Dela gärna så fler får läsa artikeln

Då var det dags att presentera vinnaren av Birger Holmqvists bok, 1000 Nätter – Mitt Liv Som Karpfiskare!

Vi fick som sagt möjligheten att ge bort en bok av Birgers grymma bok till en av våra läsare. Vi börjar självklart med att säga STORT TACK Birger! Såklart är vi säkra på att vinnaren av ditt signerade ex kommer bli glad.

Men vi backar bandet lite och går igenom hur upplägget för tävlingen såg ut. Det vi bad om var att veta vikten i gram på karpen som Birger håller i på omslaget till sin bok. Detta går såklart att ta reda på i boken och det vi kunde läsa var 27400 gram (27,4 kg). Så det var det rätta svaret. Fyra personer hade gissat rätt och det var ett flertal som inte var långt ifrån, så grymt bra jobbat! Men som vanligt så kan det ju bara finnas en vinnare.

Eftersom det var fyra som hade gissat rätt så fick vi använda oss av en slumpgenerator för att få fram vinnaren. Swedish Anglers och Birger säger stort grattis till…

Saku Kokkonen

Du är vinnaren av Birgers fina och signerade bok 1000 Nätter – Mitt Liv Som Karpfiskare. Vi kommer kontakta dig via mejl. Igen STORT GRATTIS!

Tack till alla som ville vara med i vår tävling, alltid lika roligt! Är det nu så att du inte har någon bok än så tycker vi att du ska beställa en bums! Du hittar boken på Birgers hemsida – Birgerholmqvist.se.

Vill du läsa mer om Birgers bok har vi skrivit några rader tidigare.

Eftersom det inte kommer speciellt många böcker om mete på Svenska kommer vi framöver publicera en intervju med Birger om boken. Kanske kan vi få höra lite saker som inte står med i boken… Som sagt, mer om det längre fram.

Som avslutning vill vi även påminna om Svenska Meteträffen där Birger kommer hålla ett föredrag på kvällen om boken! Så se till att gå på mässan!

1000 Nätter - Mitt Liv Som Karpfiskare

Dela gärna så fler får läsa artikeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *