Integritetspolicy

Vår integritetspolicy är väldig enkel och vi kommer aldrig att lämna ut någon information till tredjepart.

Vilka uppgifter vi samlar in och varför vi samlar in dem

Google Analytics

Vi samlar in information via Google analytics om hur många som besöker denna webbsida och en del information om er som läsare, till exempel vilket land ni bor i, vilken typ av plattform ni använder för att läsa bloggen och vilka sidor ni besöker. Denna information kopplas inte till någon specifik person och är därför inte personuppgifter.

Vilka vi delar dina data med

Vi lämnar inte ut denna information till någon tredje part.

Kommentarer

Hur länge vi behåller era uppgifter

Om man skriver en kommentar kommer kommentaren och dess metadata att sparas utan tidsgräns. Anledningen till detta är att vi behöver kunna hitta och godkänna uppföljningskommentarer automatiskt och inte lägga dem i kö för granskning.
Det är också kul att kommentarerna finns kvar på gamla inlägg eftersom många fortsätter vara aktuella genom Google-sökningar och annat.

Kommentarer från besökare kanske kontrolleras via en automatiserad tjänst för detektering av skräppost.

Vilka vi delar dina data med

Vi delar inte personuppgifter med någon annan.

Tävlingar

Väljer man att vara med i våra tävlingar fyller man in sitt för och efternamn och sin E-post adress. Denna informationen behöver vi för att kunna kontakta vinnaren i tävlingen genom att skicka ett mejl till personen.

Innefattar tävlingen även att bilder ska skickas in av deltagarna. Så kan dessa bilder komma att användas i marknadsföringssyfte. Både på hemsidan men även i våra Sociala medier-kanaler för tävlingen, Swedish Anglers och sponsorer till Swedish Anglers.

Hur länge vi behåller era uppgifter

När tävlingen är avslutad kommer vi att radera alla inskickade svar med uppgifterna som ni har lämnat. Så denna informationen sparas bara så länge en tävling är aktiv. Förutom bilder, dessa kan komma att finnas kvar på hemsidan och sociala medier ur ett marknadsföringssyfte.

Vilka vi delar dina data med

Vi delar inte personuppgifter med någon annan.

Inbäddat innehåll från andra webbplatser

Artiklar & Sidor på denna webbplats kan innehålla inbäddat innehåll (exempelvis videoklipp, bilder, artiklar o.s.v.). Inbäddat innehåll från andra webbplatser beter sig precis på samma sätt som om besökaren har besökt den andra webbplatsen.
Dessa webbplatser kan samla in uppgifter om dig, använda cookie-filer, bädda in ytterligare spårning från tredje part och övervaka din interaktion med sagda inbäddade innehåll, inklusive spårning av din interaktion med detta inbäddade innehåll om du har ett konto och är inloggad på webbplatsen i fråga.

Har man några frågor får man gärna kontakta oss genom att skicka ett mejl till Swedishanglers@gmail.com