Swedish Anglers Merchandise

Här har du möjlighet att köpa Swedish Anglers Merchandise och bli riktigt snygg utmed vattnet!

Du hjälper även dig själv genom att köpa lite schyssta merchandise av oss. För det lilla överskott försäljningen ger går tillbaka till Swedish Anglers på något vis, absolut inte ned i våra egna fickor.
Vi vill och kommer fortsätta jobba framåt för att göra Swedish Anglers ännu bättre. Och med lite hjälp från dig så kan vi göra det!

Tidigare har vi haft ett samarbete med Screen AB men numera har vi valt att hantera våra merchandise på ett annat sätt.
Vi kommer inte trycka upp kläder efter beställning längre. Utan istället har vi ett litet lager av kläder upptryckta och dessa kan du hitta på denna sidan. Framöver när vi trycker upp nya merchandise kommer vi skapa en förhandsbeställning på hemsidan och samtidigt köpa in några extra och lägga ut dem här. Så det som finns här är det vi har hemma, vi trycker som sagt inte löpnade på beställning längre!

HUR BESTÄLLER JAG?

Det gör du genom att skicka ett mejl till Swedishanglers@gmail.com eller fyller i kontaktformuläret längre ned på sidan. Skriv antal, vilken modell du vill ha och vilken storlek.
T.ex. 1 st T-shirt med Swedish Anglers loggan på, storlek Large.
Glöm inte att skriv med din leveransadress i mejlet till oss. Vi kommer svara med en bekräftelse att vi tagit emot din order så snart vi kan.
Det vi erbjuder som betalningsalternativ är Swish och Banköverföring.


FRAKT

Vi har ingen möjlighet att skriva ut några exakta fraktkostnader här utan det beror på hur mycket och vad man beställer. Efter vi fått din order kommer vi räkna ut den exakta kostnaden för frakten. Sedan mejlar vi över vad fraktsumman och slutsumman blir till dig.
Självklart kommer vi välja den billigaste frakten vi kan för att skicka din order.


LEVERANS

Vi kommer skicka kläderna så snabbt vi kan efter vi har fått in betalningen.


Swedish Anglers Merchandise

Beanie (Mössa) med Swedish Anglers loggan, Svart – 99 kronor exklusive frakt

En riktigt bekväm och stilren svart beanie med vita sömmar och ett 8 cm tryck med Swedish Anglers logga fram som passar både till fisket och vardagslivet.

Finns i följande storlek – ONE SIZE

Antal kvar:

2 stycken

Swedish Anglers Beanie

T-Shirt med Swedish Anglers loggan, Svart – 129 kronor exklusive frakt

En klassisk t-shirtmodell. Single jersey i kammad bomull. Modellen har elastan i halsribben för ökad hållfasthet.
En riktigt bekväm, normalstor och bra T-shirt till fisket med ett 8 cm tryck fram på vänster bröst och ett 12 cm tryck bak på höger axel.

Antal kvar:

1 styck Medium
1 styck Large

Swedish Anglers Merchandise

T-Shirt Swedish Anglers Yeti, Svart – 199 kronor exklusive frakt

Den är tryckt på en bekväm bomullströja som är normalstor. Det vill säga att drar du normalt en Large gör du det här också!
Trycket är 25 cm på höjden och 21 cm på bredden.

Antal kvar:

1 styck Large
4 styck XL
1 styck XXL

Swedish Anglers Merchandise Yeti Svart

T-Shirt Swedish Anglers Yeti, grön – 199 kronor exklusive frakt

Den är tryckt på en bekväm bomullströja som är normalstor. Det vill säga att drar du normalt en Large gör du det här också!
Trycket är 22 cm på höjden och 22 cm på bredden.

Antal kvar:

SLUT JUST NU!

Swedish Anglers T-shirt Yeti grön

Har du några frågor kring våra Merchandise eller andra funderingar? Tveka inte att höra av dig via mejl eller kontaktformuläret nedan så återkommer vi till dig.
Swedishanglers@gmail.com

(Du kan behöva uppdatera sidan för att kunna skicka in din beställning via formuläret nedan. Du ska se en ruta där det står ”Jag är inte en robot” som du behöver klicka i för att kunna skicka in beställningen.)