Avsnitt 46 av Swedish Anglers RodPod

Dela gärna så fler får läsa artikeln

Avsnitt 46 av Swedish Anglers RodPod finns nu att lyssna på där poddar finns! I detta avsnittet är det en sommarpodd med Swedish Anglers. Det är Christian, Tomba, Vicke, Roos och Baronen som är med och snackar. Palle var tyvärr tvungen att jobba.

Vad snackas det om då?

Vi pratar såklart om vårens fiske, vilken fångst är vårens fångst? Vi pratar även om vårt egna fiske och självklart blir det en Tombas tio i topplista!

Avsnitt 46 av Swedish Anglers RodPod
En av Christians bästa fiskar våren 2023

Vi försöker oss också på att tipsa om en pryl som inte är en fiskepryl… Ja hur det går och en hel del annat får du höra om i vår Sommarpodd!

När du har lyssnat färdigt på denna podden hittar du fler avsnitt på hemsidan

Vill du börja meta? Eller behöver du kanske uppgradera eller komplettera dina prylar till metet? Då ska du kolla in Fiskekompaniets hemsida. Där hittar du mängder av prylar till karpfisket och metet generellt! Fiskekompaniet har också en ny riktigt snygg hemsida. Så kolla in den.

Fiskekompaniet.se

Fiskekompaniet

Nu är det dags för avsnitt 46 av Swedish Anglers RodPod – Sommarpodden

Det går som vanligt att lyssna på podden via den inbäddad spelaren nedanför. Eller så går man till Spreaker och lyssnar eller laddar ned avsnittet där om man hellre föredrar det.
Det går såklart att lyssna via t.ex. Apple Podcasts, Acast, Podtoppen, PodBean, Podcast Addict, Castbox, Google Podcasts och Spotify. Helt enkelt där poddar finns!

Tycker du om det vi gör på Swedish Anglers? Stötta oss gärna med ett bidrag!

Klicka på bilden ovan för att läsa mer hur du kan stötta oss.

Dela gärna så fler får läsa artikeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *