Avsnitt 45 av Swedish Anglers RodPod

Dela gärna så fler får läsa artikeln

Avsnitt 45 av Swedish Anglers RodPod är live! Gäst denna gången är en otroligt dedikerad fiskare som har jobbat inom sportfiskebranschen länge, han har också lyckats fånga flera fina fiskar, vi pratar såklart om Albin Sharghi.

Avsnitt 45 av Swedish Anglers RodPod
Foto: Albin Sharghi

Det är Christian Ottosson och Vicktor Hallensjö som har snackat med Albin som har metat väldigt mycket. Självklart snackar vi en del mete och favoritarter, rudan är en av dem.

Vad snackas det mer om då?

Albin har varit med inom sportfiskebranschen länge, så vi snackar såklart om hans bakgrund och vad han gör idag. Men det blir även mycket kring etik och moral inom fisket. Grupperingar, ekolod och att vi måste bli snällare rent allmänt!

Just ekolod och hur man kan använda det eller inte är något vi fastnar vid och Albin är riktigt duktig på marinelektronik och lyckades fånga en riktigt stöddig sarv med hjälp av tekniken. Riktigt intressant lyssning!

Albin Sharghi med en riktigt stor sarv, Avsnitt 45 av Swedish Anglers RodPod
Foto: Albin Sharghi

Vi snackar även om flötestrolling efter lax, Tombas tio i topp och mycket mer. Helt enkelt ett riktigt intressant snack i fiskets värld!

När du har lyssnat färdigt på denna podden hittar du fler avsnitt på hemsidan

Vill du börja meta? Eller behöver du kanske uppgradera eller komplettera dina prylar till metet? Då ska du kolla in Fiskekompaniets hemsida. Där hittar du mängder av prylar till karpfisket och metet generellt! Fiskekompaniet har också en ny riktigt snygg hemsida. Så kolla in den.

Fiskekompaniet.se

Fiskekompaniet

Nu är det dags för avsnitt 45 av Swedish Anglers RodPod Med Albin Sharghi

Det går som vanligt att lyssna på podden via den inbäddad spelaren nedanför. Eller så går man till Spreaker och lyssnar eller laddar ned avsnittet där om man hellre föredrar det.
Det går såklart att lyssna via t.ex. Apple Podcasts, Acast, Podtoppen, PodBean, Podcast Addict, Castbox, Google Podcasts och Spotify. Helt enkelt där poddar finns!

Tycker du om det vi gör på Swedish Anglers? Stötta oss gärna med ett bidrag!

Klicka på bilden ovan för att läsa mer hur du kan stötta oss.

Dela gärna så fler får läsa artikeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *