Spodden – Avsnitt 14

Dela gärna så fler får läsa artikeln

Spodden – Avsnitt 14 finns nu tillgängligt att lyssna på där poddar finns! I denna Spodden snackar Palle och Vicke med undervattensfilmaren Andreas Liljegren, även känd som Breamtime på Youtube. Han har spelat in många intressanta filmer och vi utlovar ett riktigt nördigt avsnitt!

Breamtime film

Vad snackas det om då?

Det blir som sagt ett riktigt nördigt, men väldigt intressant snack om hur fiskar reagerar på mäsk, krokbeten, olika dofter och annat. Sen blir det även snack om krokar, tafsar, tafsmaterial och mycket annat kopplat till riggen. Andreas har en otrolig bank av filmmaterial och har skapat ett stort kunnande på detaljerna utifrån filmerna.

Det blir också snack om vilka kameror Andreas använder, hur han använder och vad som fungerar och inte. Är du sugen på att testa att filma under vattnet är det här podden för dig!

Spodden - Avsnitt 14

Du har väl inte missat våra tidigare Spoddar? Du hittar dem via länken nedan.

Spodden – En Fiskepodd

Nu är det dags för Spodden – Avsnitt 14 Snack om undervattensfilm

Det går som vanligt att lyssna på podden via den inbäddad spelaren nedanför. Eller så går man till Spreaker och lyssnar eller laddar ned avsnittet där om man hellre föredrar det.
Det går såklart att lyssna via t.ex. Apple Podcasts, Poddtoppen, Podbean, Podcast Addict, Castbox, Google Podcasts och Spotify.

Helt enkelt där poddar finns!

Tycker du om det vi gör på Swedish Anglers? Stötta oss gärna med ett bidrag!

Klicka på bilden ovan för att läsa mer hur du kan stötta oss.

Dela gärna så fler får läsa artikeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *