Swedish Anglers snackar om – del 2

Dela gärna så fler får läsa artikeln

Swedish Anglers snackar om – del 2 är live och i det här avsnittet fokuserar vi på olika feedertoppar kopplat till olika förhållanden och fisken.

Swedish Anglers snackar om är en serie där Christian Ottosson och Palle Sköldblom snackar om olika prylar, riggar och områden inom specimenmetet.
Vi fokuserar i första hand på de som är nybörjare men vi hoppas såklart att vi kan ge något tips även till befintliga specimenmetare!
I detta avsnitt är det som sagt fokus på Feedertoppar. Vi går igenom skillnaden mellan olika material i toppar, vikter och när vissa feedertoppar är bättre än andra.

Vi har 10 avsnitt klara och några ämnen vi kommer prata om är mäsk, feedertoppar, fiskvård och maggots! Nytt avsnitt släpps på söndagar klockan 20:00 under 10 veckor.

Glöm inte att prenumerera på vår Youtubekanal och gilla gärna avsnittet. Men viktigast av allt är att slå på notiser, så du får reda på när nästa avsnitt släpps!

Swedish Anglers snackar om - del 2

Stöd oss gärna

Tycker du om det vi gör? Då får du gärna stötta oss med att antingen köpa några av våra Merchandise eller med ett swishbidrag. Länk till våra Merchandise har du här -> Swedish Anglers Merchandise Vill du ge ett swishbidrag klickar du bara på bilden under!

Tycker du om det vi gör på Swedish Anglers? Stötta oss gärna med ett bidrag!

Klicka på bilden ovan för att läsa mer hur du kan stötta oss.

Nu är det dags för Swedish Anglers snackar om – del 2

Dela gärna så fler får läsa artikeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *