Avsnitt 10 av Swedish Anglers RodPod

Dela gärna så fler får läsa artikeln

Ni som har minnet kvar kanske minns att vi nämnde att Palle Sköldblom skulle vara med i vår Podcast? I vilket fall så bjuder vi på avsnitt 10 av Swedish Anglers RodPod och gäst är såklart Palle!

Palle Sköldblom har ett gediget meteliv och är en otroligt duktig sportfiskare! Han har fångat många fina fiskar, han har rest runt både i Sverige och utomlands efter stora fiskar. Palle är också drivkraften bakom karpvattnet karsgöl.
Se till att kika in Facebooksidan för att se flera av alla fina fiskar som simmar där!

I det här avsnittet avhandlar vi mycket, det snackas historia och Palles bakgrund. Vi pratar såklart om Karsgöl och karpfisket där, och mycket mer kring vattnet. Men vi pratar även om Palles bästa fiskeminne som är en riktigt go historia!

Palle har varit med länge i det svenska specimenfisket och bland annat startat den Småländska Specimentävlingen. Så självklart pratar vi specimentävlingar.

Avsnitt 10 av Swedish Anglers RodPod
Det blir många ämnen och avsnittet är på nästan två timmar!

Ni som har läst Tombas Krönikor vet att han har avhandlat Swedish Anglers tävling vi anordnade i karsgöl. Detta är något vi också pratar om i podden. Vi snackar också om dessa events vi har anordnat ska utökas? Det kanske är dags att vi gör fler sådana events och gör dem mer tillgängliga? Är du intresserad så lyssna på podden. Fundera och kommentera om du hade velat vara med på ett sådant event eller ge förslag på vad vi skulle kunna göra. Det går också bra att mejla oss, swedishanglers@gmail.com.

Men nu är det dags för avsnitt 10 av Swedish Anglers RodPod!
Det går att lyssna på podden via den inbäddad spelaren nedanför. Eller så går man till
Spreaker och lyssnar eller laddar ned avsnittet där.
Det går såklart att lyssna via t.ex. Apple Podcasts, Acast, Podcast Addict, Castbox, Google Podcasts och Spotify. Helt enkelt där poddar finns!

Vill man lyssna på fler avsnitt så följer man bara länken.

Dela gärna så fler får läsa artikeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *