Avsnitt 38 av Swedish Anglers RodPod

Dela gärna så fler får läsa artikeln

Avsnitt 38 av Swedish Anglers RodPod är live och denna gången har vi ingen gäst, utan det är Palle Sköldblom som intervjuar Christian Ottosson och Tommi Tomba Meriläinen.

Vad snackar vi om då?

Det blir bakgrunden till Swedish Anglers, varför startade vi det? Varför gör vi det och vad gör vi egentligen? Ja det blir helt enkelt fullt fokus på vad Swedish Anglers är. Vi har ändå hållit på med detta sedan 2017… Så lite finns det allt att prata om!

Tomba med en fin Ruda från Ursjön

Vi snackar om resor

Något som kanske inte så många vet om är att vi har anordnat flera olika resor genom åren där vi bjudit med olika personer, vi har bland annat varit vid Ursjön ett flertal gånger och Tomba har lyckats bra där!

Avsnitt 38 av Swedish Anglers RodPod

Vi snackar om färnor, film och poddar. Men även mycket kring hemsidan, artiklar och olika samarbeten. Som sagt, det blir helt enkelt en RodPod med fokus på Swedish Anglers.

När du har lyssnat färdigt på denna podden hittar du fler avsnitt på hemsidan

Vill du börja meta? Eller behöver du kanske uppgradera eller komplettera dina prylar till metet? Då ska du kolla in Fiskekompaniets hemsida. Där hittar du mängder av prylar till karpfisket och metet generellt! Fiskekompaniet har också en ny riktigt snygg hemsida. Så kolla in den.

Fiskekompaniet.se

Fiskekompaniet

Nu är det dags för avsnitt 38 av Swedish Anglers RodPod med Christian och Tomba

Det går som vanligt att lyssna på podden via den inbäddad spelaren nedanför. Eller så går man till Spreaker och lyssnar eller laddar ned avsnittet där om man hellre föredrar det.
Det går såklart att lyssna via t.ex. Apple Podcasts, Acast, Podtoppen, PodBean, Podcast Addict, Castbox, Google Podcasts och Spotify. Helt enkelt där poddar finns!

Tycker du om det vi gör på Swedish Anglers? Stötta oss gärna med ett bidrag!

Klicka på bilden ovan för att läsa mer hur du kan stötta oss.

Dela gärna så fler får läsa artikeln

Ett svar på ”Avsnitt 38 av Swedish Anglers RodPod

 • 17 juni, 2022 kl. 11:34
  Permalänk

  Två saker vad gäller content jag gärna skulle vilja se, och det första vet jag nämnts i någon pod tidigare – en djupdykning i ’föredetting-vatten’, vatten som ett tag var the-place-to-be men som senare har slutat leverera. Blev påmind om ämnet när jag sprang på Palle och Christian vid Östersjön härom helgen, kanske var lite därför ni var där, vad vet jag. Hursomh skulle iallafall jag vilja nörda till konceptet mer än att bara besöka sådana vatten idag, kanske spåna i varför vattnet slutade producera och vad som idag saknas för att det skulle återfå sin glans, kanske också om ni ser några vatten som idag är på topp men riskerar dala inom den närmaste framtiden. Man kan ju tom tänka sig att pressa C-J Månsson att som biolog säga sitt i ämnet. Även om det till mestadels blir spekulativt så skulle det vara kul att höra vad ni tänker och tycker.

  Det andra jag tänkte på var ju mer intervjuer med ’bransch-folk’. Tex någon bakom ifiske, kan ju vara hur dem ser på metet, hur dem jobbar osv, jag som i stort sett bara fiskar i kortvatten uppskattar verkligen smidigheten med den portalen jämfört med att behöva springa runt till lokala bensinmackar etc för att få tag på fiskekort, men tycker att det verkar vara väldigt glest mellan rinnande vatten på sidan, går ju ett bagardussin P&T-pölar för varje bit å som dem saluför, varför? Ligger det till 100% på vattenrättsägaren att ansluta sig eller söker ifiske också själva nya vatten, sånt skulle vara intressant läsning/lyssning.

  Eller Daiwa/Shimano/etc måste väl ha någon skandinavisk representant som kan ställas till svars varför deras respektive MASSIVA utbud av feederspön och sådant inte ens marknadsförs i Sverige, skylls det på återförsäljare så hoppar ni på dem istället. För det är klart det inte säljs några premium-quiverspön om folk inte ens vet att det finns utan att harva runt på brittiska sidor först. Eller där köra en mer hyllande intervju med någon från dem butiker som faktiskt försöker främja metet, ingen nämnd ingen glömd.

  Det tredje av dem två saker jag tänkte på är ju en serie krönikor (minst 7 delar) om innåtböjt vs. rakt vs. utböjt kroköga – varför det ena är bäst och dem andra två är så fel att det borde vara olagligt… eller ok kanske mer en snabb diskussion i något avsnitt av spodden vart gränsen mellan smaksaker och ’specifikt-för-ändamålet’ går, har för mig ni snackat kort om mono vs fluoro tidigare och sådant är delande och lite kul.

  I övrigt tycker jag ni ska köra på som ni gör! Blev visst än längre kommentar än jag hade tänkt…

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *