Avsnitt 17 av Swedish Anglers RodPod

Dela gärna så fler får läsa artikeln

Avsnitt 17 av Swedish Anglers RodPod är live

Denna gången blir det en slags Östgötarnas kamp… Det är nämligen Michael Zentio och Tomba som är värdar och gäst är Mikael ”Bullen” Svensson! Mikael är från Rimforsa och Zentio är även han östgöte så hur Tomba klarar sig i denna podden, ja det får du helt enkelt lyssna för att ta reda på!

Avsnitt 17 av Swedish Anglers RodPod

Micke är ett bekant ansikte då han bland annat har skrivit en riktigt trevlig gästartikel till oss om minnen från förr. Men han metar fortfarande mycket och i podden snackas det Svartån, färna, sutare och mycket mer. Det kommer även ett nytt inslag i vår podcast där Tomba har en tio i topp lista. Vad han listar? Ja det får du lyssna på, men det är såklart riktigt intressant och det blir ett trevligt snack kring listan.

Nu är det dags för Avsnitt 17 av Swedish Anglers RodPod med Mikael Svensson

Det går som vanligt att lyssna på podden via den inbäddad spelaren nedanför. Eller så går man till Spreaker och lyssnar eller laddar ned avsnittet där om man hellre föredrar det.
Det går såklart att lyssna via t.ex. Apple Podcasts, Acast, Podcast Addict, Castbox, Google Podcasts och Spotify. Helt enkelt där poddar finns!

Dela gärna så fler får läsa artikeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *