Christians metehörna – avsnitt 1

Dela gärna så fler får läsa artikeln

Christians metehörna – avsnitt 1 är Swedish Anglers första vlogg!
Vi kände att vi behövde få ut lite mer material på vår Youtubekanal då det verkar som många gillar att titta på metefilm. Riktigt roligt!

Vad kommer det bli i vloggen då?

Du som tittare kommer få följa med Christian Ottosson på vad han nu hittar på. Det blir såklart hans fiske, men det kommer dyka upp olika segment i vloggen där det blir tips och tankar. Han ska helt enkelt försöka få ihop lite film från sitt fiske, men ibland lär du få följa med in i garaget osv.

Vi kommer såklart inte sluta med våra filmer och vloggen kommer inte bli lika ”välgjord” som filmerna. Utan det blir mer från en GoPro och snack rakt in i kameran, som en vlogg ska vara!

Christians metehörna - avsnitt 1

Vad blir det i Christians metehörna – avsnitt 1

I avsnitt ett blir det en mer ingående förklaring till vloggen och varför. Men även lite flötestrolling efter gös och bottenmete efter gös. För som sagt, du som tittare kommer få följa med Christian på hans fiske. Just nu är det fokus på en stor gös! Framöver lär han komma in på hur han lägger upp sitt fiskeår och mycket, mycket annat!

Christian drillar fisk

Avsnitt ett är inspelad i september och början av oktober.
Vi hoppas du tycker om den och du får gärna ge den en tumme upp glöm inte att prenumerera på vår Youtubekanal så du inte missar fler avsnitt framöver!

Nu är det dags för Christians metehörna – avsnitt 1

Tycker du om det vi gör på Swedish Anglers? Stötta oss gärna med ett bidrag!

Klicka på bilden ovan för att läsa mer hur du kan stötta oss.

Dela gärna så fler får läsa artikeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.