Avsnitt 41 av Swedish Anglers RodPod

Dela gärna så fler får läsa artikeln

Avsnitt 41 av Swedish Anglers RodPod är äntligen live! Du som lyssnare har fått vänta länge, lite för länge… Men tiden räcker inte alltid till. Oavsett så har vi ett nytt avsnitt och gäst denna gången är John B Eriksson!

John med en fin karp
Foto: John B Eriksson

Vad snackas det om då?

Det är Tomba och Roos som har tagit ett snack med John och det blir självklart en del kring hur det var att driva en metebutik, John hade ju Metebolaget tidigare. Sen blir det såklart snack kring Johns fantastiska bok – Storgäddor och monstermalar.

Avsnitt 41 av Swedish Anglers RodPod
Foto: John B Eriksson

Det blir även snack kring Ursjön, rudor och Johns nya projekt, Westmanna Camp! Som du förstår, det blir ett himla trevligt snack om nytt och gammalt.

John snackar med en legend - Kaj Johnsson
Foto: John B Eriksson
Avsnitt 41 av Swedish Anglers RodPod
Foto: John B Eriksson

När du har lyssnat färdigt på denna podden hittar du fler avsnitt på hemsidan

Vill du börja meta? Eller behöver du kanske uppgradera eller komplettera dina prylar till metet? Då ska du kolla in Fiskekompaniets hemsida. Där hittar du mängder av prylar till karpfisket och metet generellt! Fiskekompaniet har också en ny riktigt snygg hemsida. Så kolla in den.

Fiskekompaniet.se

Fiskekompaniet

Nu är det dags för avsnitt 41 av Swedish Anglers RodPod med John B Eriksson

Det går som vanligt att lyssna på podden via den inbäddad spelaren nedanför. Eller så går man till Spreaker och lyssnar eller laddar ned avsnittet där om man hellre föredrar det.
Det går såklart att lyssna via t.ex. Apple Podcasts, Acast, Podtoppen, PodBean, Podcast Addict, Castbox, Google Podcasts och Spotify. Helt enkelt där poddar finns!

Tycker du om det vi gör på Swedish Anglers? Stötta oss gärna med ett bidrag!

Klicka på bilden ovan för att läsa mer hur du kan stötta oss.

Dela gärna så fler får läsa artikeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *