Tack alla besökare på Meteträffen

Dela gärna så fler får läsa artikeln

Tack alla besökare på Meteträffen i lördags den 2 mars. Vilken fantastisk tillställning det blev i Knislinge!

Christian och Palle åkte ned till Knislinge redan på fredagen för att få ordning på Swedish Anglers monter och komma in i rätt stämning. Vi snackade med andra mässutställare men även besökare som kom långväga ifrån som dök upp redan på fredagskvällen. Mycket skoj!

Tack alla besökare på Meteträffen

Klockan 09:00 öppnades dörrarna och efter det kändes det som man knappt han andas, haha! Både jag (Christian) och Palle pratade med otroligt många trevliga besökare, vi sålde merch och snackade ännu mer mete! Precis som vi ville att det skulle bli. Utöver att vi hängde i Swedish Anglers monter hann vi med ett föredrag där vi snackade om ett specimenår. Alltid svårt att veta hur saker och ting ska tas emot, men vi tyckte det blev bra och det kändes uppskattat!

Efter vårat föredrag begav vi oss ut för att köra lite ”live-fiske” i Helge å som rinner precis utanför folkets hus där vi var. Högt vatten och svåra förhållanden, men det var många besökare som valde att trotsa vädret och kom ut och kollade in vår lilla match. Det blev tyvärr oavgjort 0-0… Fast jag hävdar att Palle fuskade som använde två spön och lämnade sina spön obevakade två gånger!

livefiske vid Helige Å
Foto: Emma Jonsson

På kvällen blev det riktigt gott käk och Palle höll i ett fördrag som kallades Soffan. Riktigt bra där Mårten Johansson, Göran Nilsson och Per Torstensson var gäster och det blev allt ifrån gamla fiskehistorier till intressanta diskussioner. Allt mycket bra uppstyrt av Palle Sköldblom!

En överraskning av stora mått!

Men innan Soffan startades fick vi en överraskning vi sent ska glömma från SK Glimma som valde att skänka 5000 kronor till Swedish Anglers och Meta Mera för vårat fina arbete för att främja metet i Sverige och våra ungdomar genom artiklar, filmer och poddar! Vi passar på att ännu en gång tacka SK Glimma för detta, kändes otroligt bra och det kommer värma i själen länge! TACK!

Foto Anders Grönlund

Avslutar med att rikta ett enormt stort tack till Ola Hansson som anordnade Svenska Meteträffen på ett helt otroligt bra sätt!

Stort tack till alla besökare, utställare, SK Glimma och Ola Hansson

Skickar med en film från Svenska Meteträffen 2024 som Anders Grönlund har satt ihop.

Dela gärna så fler får läsa artikeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *