Sportfiskemässan 2020

Dela gärna så fler får läsa artikeln

Det är mindre än en månad kvar till Sportfiskemässan 2020 som detta året är i Stockholm. Närmare bestämt den 20 – 22 mars 2020 på Stockholmsmässan i Älvsjö. Swedish Anglers har återigen ansvaret för Metetorget på Sportfiskemässan och den här gången kommer vi ha med oss Swedbait, Fiskekompaniet och Breamtime. Det blir alltså lite nytt och lite gammalt.

Swedish Anglers

Detta är tredje året vi är på plats på Metetorget, det måste väl räknas som en tradition? Vi kommer ta med oss merchandise för den som vill köpa något av oss, vilket vi hoppas på. Sen blir det självklart en massa snack om mete, fiske och allmänt snack och såklart bjuder vi på en kopp kaffe för den som vill ha det! Utöver det så har vi även med oss lite prylar från Darts och Drennan som vi visar upp. Här har du som besökare möjlighet att känna och klämma på t.ex. en väska eller en håv från Drennan.

Sportfiskemässan 2019

Swedbait

Sen har vi grabbarna från Swedbait på plats, Michael Zentio och Vicktor Hallensjö. De kommer ta med sig allt ifrån mäsk, boosters och småplock till större grejer som spön, håvar och rullar. Swedbait står för metet efter arter som sarv, sutare, färna med flera. Mer av det så kallade specimen och tävlingsmetet. Dessa grabbar är riktigt duktiga så glöm inte att ställa frågor till dem om mäsk, mete och allt där i mellan.

Sportfiskemässan 2020

Fiskekompaniet

Nya för i år är som sagt Fiskekompaniet som kommer finnas på plats och framförallt snacka karp och predatormete med mässbesökarna. Det är Calle Östman och Elias Karlsson som håller ställningarna hela mässan för Fiskekompaniet. Så se till att snacka med dem för det är två riktigt duktiga och trevliga metare!

fororder hos fiskekompaniet

Breamtime

Mr breamtime, Andreas Liljegren är återigen på plats och visar upp sina undervattensfilmer. Han visar också hur han gör när han filmar, ger tips och idéer till besökarna om hur man kan göra. Förutom det så har han även en tävling som pågår hela mässan där vinnaren får en kamera som Andreas själv använder i sina filmer! Så se till att besöka Breamtime på Metetorget.

Glöm inte bort att kolla in Andreas filmer på Youtube.

Sportfiskemässan 2020

Vi ser självklart fram emot att få träffa så många som möjligt av er på Sportfiskemässan 2020 den 20-22 mars på Stockholmsmässan.

Du har väl inte missat Tombas nya artikelserie Svenskt Fiske?
Läs del 1 här.

Dela gärna så fler får läsa artikeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.