Uppdaterad Merchandise sida

Dela gärna så fler får läsa artikeln

Vi har en uppdaterad Merchandise sida nu med bland annat kepsar och mössor! In och shoppa och stötta oss med en slant.

Du kommer till Merchandise sidan via länken nedan:

Swedish Anglers Merchandise

I slutet av 2022 presenterade vi en ny T-shirt samt att vi hade fyllt på med mössor. Tanken var även att vi skulle haft kepsar till salu då men tyvärr hade vi lite strul med leveransen. Men nu har vi fått hem dem och sidan är uppdaterad. Kepsarna finns i två färger, svart och olivgrön.

Som sagt, vi lanserade en ny eller nygammal T-shirt. Nämligen vår meteinspirerade sugarskull. Den första designen av denna såg dagens ljus redan 2018 men fick ett ansiktslyft förra året. Även den är uppdaterad på sidan.

Uppdaterad Merchandise sida

En varm och skön mössa är ju perfekt just nu och vi har fyllt på lagret med en riktigt snygg Swedish Anglers mössa! Finns i svart och olivgrön, självklart är den också uppdaterad på merchandise-sidan.

Utöver dessa nya produkter har vi även julstädat och letat fram det sista vi hade kvar sedan tidigare och uppdaterat antalet av dessa på sidan.

Till sist, vi kommer att vara ansvariga för Metetorget på Sportfiskemässan 16-19 mars i Stockholm! Självklart kommer vi ta med merchandise dit också. Vem vet, det kanske blir någon ny produkt som dyker upp tills dess… Men nu tycker vi att du ska kolla in vår uppdaterad Merchandise sida

Swedish Anglers Merchandise

Dela gärna så fler får läsa artikeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *