Swedish Anglers Youtube Kanal

Dela gärna så fler får läsa artikeln

Swedish Anglers Youtube Kanal har släppt sin första film. Det är Michael ”Baronen” Zentio som ansvarar för den och det är även han som gjort den första filmen. Baronen är numera en fullvärdig medlem av Swedish Anglers gänget. Mer om det nedan och även mer om filmen och vår Youtubekanal.

Swedish Anglers Youtube Kanal
Michael Zentio med en finfin sommarsarv!

Michael Zentio kommer få en större roll hos oss. Han är en lika stor del i Swedish Anglers nu som Christian och Tomba! Fast hans huvudfokus kommer vara att göra filmer till vår nystartade Youtube kanal! Detta är något vi känt att vi har saknat men både Tomba och jag, Christian saknar kunskapen kring filmskapande. Zentio har intresset, redskapen och helt klart mer kunskap än oss, så det känns riktigt bra.

Nu är det vinter och att göra metefilmer är inte optimalt. Men det kommer inte bara bli metefilmer utan tanken är att Zentio ska spela in intervjuer, tips och säkert mycket mer som vi kommer komma på framöver!

Den första filmen fokuserar på tips

Zentio som också är en riktig prylnörd när det kommer till fisket visar hur du servar dina fiskerullar i sin första film. Något som självklart är viktigt för att de ska hålla länge. Men vi är nog många som kanske fuskar lite med det… Nu finns det inte några ursäkter längre när du enkelt kan se hur du ska göra. Perfekt ju!

Kika in filmen och glöm inte bort att prenumerera på kanalen och gilla videon!

Vill du läsa mer om Michael Zentio kan du kika in hans 12 Snabba Frågor! Där kan du bland annat läsa om hans dubblé av 3+ färnor!

12 Snabba Frågor med Michael Zentio

Dela gärna så fler får läsa artikeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *