Vill du stötta Swedish Anglers

Dela gärna så fler får läsa artikeln

Vi har en fråga till dig, vill du stötta Swedish Anglers med ett bidrag?
Det hade varit otroligt uppskattat och värdefullt för oss och vår fortsatta utveckling framåt.

2023 är i full gång och vi har självklart planer för att fortsätta driva Swedish Anglers framåt. Men innan vi går in på det tänkte vi ta en kort tillbakablick. Christian och Tomba startade Swedish Anglers redan 2017 och väldigt mycket har hänt sen dess. Utöver artiklar har vi bland annat startat upp två podcasts, en Youtubekanal, vi är ansvariga för Metetorget på Sportfiskemässan, haft föredrag, anordnat fiskeresor och fisketävling. Vi gör och har gjort väldigt mycket genom åren. Men allt material vi har skapat under namnet Swedish Anglers har alltid varit gratis och det hoppas vi kunna fortsätta med!

2022

Ska vi kort se tillbaka på 2022 så publicerade vi 15 podcastavsnitt, vi släppte 6 olika filmer samt att vi startade upp och publicerade 3 avsnitt av vår vlogg – Christians Metehörna på vår Youtube-kanal. Vi publicerade 55 olika inlägg på hemsidan. På vårt Instagramkonto rullade Reggaetorsdag på. Du som inte vet vad Reggaetorsdag är kommer här en kort förklaring. Varje torsdag laddar vi upp en bild på en reggfisk som någon av oss fått. Det kan vara en gammal eller ny bild, oftast med en liten historia kring fångsten.

2023

Vi har redan satt upp interna mål som vi vill uppfylla men vi ska inte avslöja allt här. Det vi kan säga är att vi har en plan och målsättning att leverera minst ett podcastavsnitt i månaden, minst en grej till Youtube varje månad och förhoppningsvis även lite nytt till hemsidan under året! Häromdagen släppte vi en av de nya grejerna vi har tänkt på, nämligen podcastserien – Klassiska Vatten. Vår tanke är som sagt att hela tiden skapa nya intressanta prylar, om det så är poddar, filmer eller artiklar!

Att driva Swedish Anglers är såklart inte gratis.

Ju mer material vi skapar desto mer kostar det. Hemsidan växer, antalet podcastavsnitt växer och allt behöver mer utrymme vilket kostar mer pengar. Vi har även börjat skapa metefilmer som laddas upp Youtube och att skapa bra film är inte heller gratis. Det behövs bra utrustning för att göra bra filmer. Vi vill även öka kvalitén på våra podcasts och då behövs det bra mikrofoner m.m. Så våra utgifter ökar som sagt hela tiden.

Självklart finns det olika betal-lösningar för vårt material som vi skulle kunna införa, eller ha en massa reklam från Amazon eller liknande i alla texter vi publicerar. Men vi vill gärna att allt vårt material ska vara tillgängligt för alla!

Därför ber vi istället dig om att stötta oss med ett bidrag på valfri summa. Att stötta oss är givetvis helt valfritt men väldigt välkommet! Se det som en billig investering för att få ny läsning, lyssning och filmer med fokus på metet! Ett bidrag där du själv väljer summan och där pengarna går tillbaka till dig själv. Alla pengar vi får in investerar vi i Swedish Anglers på ett eller annat sett för att ge tillbaka så mycket vi kan till dig och metet!

Vi stoppar aldrig några pengar i våra egna fickor. Allt som kommer in går alltid tillbaka till Swedish Anglers!

Därför ställer vi frågan till dig, vill du stötta Swedish Anglers?


Nu kanske du undrar hur du kan stötta Swedish Anglers
med ett bidrag?

Enkelt, swisha valfritt belopp till oss till numret nedan eller via QR koden!

stötta oss med ett bidrag

Nr: 123 626 85 02

Du väljer själv beloppet du vill skänka.
Skriv gärna ditt namn som meddelande.

Scanna QR koden

Du väljer själv beloppet du vill skänka.
Skriv gärna ditt namn som meddelande.

Vill du använda dig av Bankkort eller PayPal?

Klicka på bilden eller ”Donera” knappen nedan och följ instruktionerna.
Här har du även möjlighet att bidra med en månadsbetalning om du vill det eller en årsbetalning.
På så vis stöttar du oss kontinuerligt och det är något vi självklart uppskattar lite extra mycket!




Vi har också en sida där du även hittar betalningsinfo via bankgiro-nr. Du når sidan via knappen här under.

Vi hoppas att du tycker om det vi gör!
Och kom ihåg, Swedish Anglers är av metare, för metare!

Dela gärna så fler får läsa artikeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *