Avsnitt 18 av Swedish Anglers RodPod

Dela gärna så fler får läsa artikeln

Avsnitt 18 av Swedish Anglers RodPod är en specialare, det snackas prylar på en rätt nördig nivå!

Som sagt, denna gången är det en specialare av Swedish Anglers RodPod avsnitt 18. Vi har ingen gäst utan Christian, Tomba, Baronen och Roos snackar prylar, så det blev ett poddavsnitt som vi valt att kalla Recensionspodden. Vi sitter helt enkelt och pratar om prylar vi köpt under året. Prylar som vi tycker har varit bra och som man kanske inte köper på vinst och förlust. Vi pratar om sängar, sovsäckar, tält, väskor, håvar, spön och rullar. Men vi pratar även nylonlinor, feeders, mäsk, boilies och mycket mer.

Då det inte finns så många butiker som säljer meteprylar blir det såklart en del fokus på Karpfiskebutiken, Swedbait, Meleg och Fiskekompaniet. För det är ifrån dessa som vi handlar det mesta ifrån. Vi hoppas ni tycker upplägget på podden är bra och intressant. Kanske kan det ge dig ett tips eller två på bra prylar. Men även ge svar på en del funderingar på lite dyrare prylar som du tänkt köpa men inte gjort än.

Avsnitt 18 av Swedish Anglers RodPod

Har du inte lyssnat på våra tidigare poddar hittar du dem här

Länkar till några prylar vi pratar om i podden

Självklart slänger vi in några länkar till vissa av prylarna vi pratar om för att du enklare ska hitta dem.

Fiskekompaniet

Karpfiskebutiken

Swedbait

Meleg (I dagsläget har Meleg valt att stänga ned sin hemsida och försäljning i Sverige.)

Nu är det dags för Recensionspodden

Det går som vanligt att lyssna på podden via den inbäddad spelaren nedanför. Eller så går man till Spreaker och lyssnar eller laddar ned avsnittet där om man hellre föredrar det.
Det går såklart att lyssna via t.ex. Apple Podcasts, Acast, Podcast Addict, Castbox, Google Podcasts och Spotify. Helt enkelt där poddar finns!

Dela gärna så fler får läsa artikeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *