Avsnitt 31 av Swedish Anglers RodPod

Dela gärna så fler får läsa artikeln

Avsnitt 31 av Swedish Anglers RodPod är live. Det blir fullt fokus på Svenska Specimentävlingen och det är Tomba och Palle som tagit ett snack med tävlingsledaren Svante Otter.

Vad snackar vi om i podden då?

Avsnitt 31 av Swedish Anglers RodPod
Svante Otter med en riktigt fin sutare

Självklart blir det fullt fokus på Svenska Specimentävlingen. Svante Otter är som sagt tävlingsledare för Svenskan numera. Så i podden pratar Tomba, palle och Svante om hur det kom sig att han tog över. Men även en hel del kring förändringarna som skedde inför 2021 med nya arter m.m. Sen blir det som alltid sidospår och tillbakablickar. Sen har Tomba satt ihop en Tio i Topplista som kopplas ihop med Svenskan, såklart!

Det blir helt enkelt ett avsnitt av Swedish Anglers RodPod med fullt fokus på tävlingen.

När du har lyssnat färdigt på denna podden hittar du fler avsnitt på hemsidan

Vill du börja meta? Eller behöver du kanske uppgradera eller komplettera dina prylar till metet? Då ska du kolla in Fiskekompaniets hemsida. Där hittar du mängder av prylar till karpfisket och metet generellt! Fiskekompaniet har också en ny riktigt snygg hemsida. Så kolla in den.

Fiskekompaniet.se

Fiskekompaniet

Nu är det dags för avsnitt 31 av Swedish Anglers RodPod med Svante Otter

Det går som vanligt att lyssna på podden via den inbäddad spelaren nedanför. Eller så går man till Spreaker och lyssnar eller laddar ned avsnittet där om man hellre föredrar det.
Det går såklart att lyssna via t.ex. Apple Podcasts, Acast, Podcast Addict, Castbox, Google Podcasts och Spotify. Helt enkelt där poddar finns!

Tycker du om det vi gör på Swedish Anglers? Stötta oss gärna med ett bidrag!

Klicka på bilden ovan för att läsa mer hur du kan stötta oss.

Dela gärna så fler får läsa artikeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *