Avsnitt 33 av Swedish Anglers RodPod

Dela gärna så fler får läsa artikeln

Avsnitt 33 av Swedish Anglers RodPod är live och gäst denna gången är ingen mindre än Niklas Graberg! Det är Palle Sköldblom och Tomba som har tagit ett snack med Niklas

Vad pratar de om?

Det blir mycket fokus kring Niklas tidigare år inom specimenmetet och hur han fick upp ögonen för att jaga stora fiskar. Det blir även fantastiska historier om silverrudor, karpar, ålar och mycket mer. Självklart bjuder även Tomba på hans återkommande parad, nämligen Tombas Tio i Topplista.

Niklas Graberg Karp
Foto: Niklas Graberg

Niklas som även har ett musikintresse gör att podden även snurrar runt lite kring hårdrock, Backyard Babies och tatuerar… Ja du får helt enkelt lyssna för att få svaren! Men Niklas har en riktigt häftig målning i sitt hus som du kan se nedan och självklart pratar grabbarna om den i podden!

Avsnitt 33 av Swedish Anglers RodPod
Foto: Niklas Graberg
Avsnitt 33 av Swedish Anglers RodPod
Foto: Niklas Graberg

Del 1?

Då Niklas Graberg har hunnit med så otroligt mycket fick vi helt enkelt dela upp podden med honom i flera delar. Del 1 fokuserar mer på början av hans fiske och fram till slutet av 1990 talet.

När du har lyssnat färdigt på denna podden hittar du fler avsnitt på hemsidan

Vill du börja meta? Eller behöver du kanske uppgradera eller komplettera dina prylar till metet? Då ska du kolla in Fiskekompaniets hemsida. Där hittar du mängder av prylar till karpfisket och metet generellt! Fiskekompaniet har också en ny riktigt snygg hemsida. Så kolla in den.

Fiskekompaniet.se

Fiskekompaniet

Nu är det dags för avsnitt 33 av Swedish Anglers RodPod med Niklas Graberg

Det går som vanligt att lyssna på podden via den inbäddad spelaren nedanför. Eller så går man till Spreaker och lyssnar eller laddar ned avsnittet där om man hellre föredrar det.
Det går såklart att lyssna via t.ex. Apple Podcasts, Acast, Podcast Addict, Castbox, Google Podcasts och Spotify. Helt enkelt där poddar finns!

Tycker du om det vi gör på Swedish Anglers? Stötta oss gärna med ett bidrag!

Klicka på bilden ovan för att läsa mer hur du kan stötta oss.

Dela gärna så fler får läsa artikeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *