Lucka nummer elva

Dela gärna så fler får läsa artikeln

Bakom lucka nummer elva har vi gömt en egen Swedish Anglers tävling! Du hade möjlighet att vinna en riktigt snygg keps, tävlingen är numera stängd. Vinnaren presenteras på julafton.

Men innan vi går vidare är det dags för dagens bokstav i tävlingen

Dagens bokstav till tävlingen är: U

Du kan läsa mer om tävlingen och hur den fungerar bakom lucka nummer ett.

Kepsar och mössor

Ni som följer oss på Instagram eller varit uppmärksamma på filmer och foton från oss kanske har sett att vi har fixat snygga Swedish Anglers kepsar i olika färger. (Vi har haft bra mojo i dessa kepsarna under året!)


Just kepsar är något vi funderat på under en längre tid, att få tag i snygga kepsar med broderad logga på. Men på många ställen är det väldigt dyrt att fixa dessa.

Av en ren händelse snubblade vi över en sida där man faktiskt kunde köpa dessa till ett skäligt pris, så vi bestämde oss för att göra en provbeställning för att se hur kvalité m.m. var… Vi ville inte chansa och bara beställa utan valde att trycka upp några få till oss själva först.

Snacka om jackpot!

Vi blev riktigt nöjda, mycket bra kvalité på både keps och brodyr. Så kort efter beställde vi några till i lite andra färger för att se vilka vi tyckte var snyggast. Men vi har lite svårt att bestämma oss…

Lucka nummer elva
Vi beställde, olivgrön, mörkgrön, svart, röd och mörkgrå.

Sen kom vintern

I år blev det ju även vinter i södra Sverige tidigt, minusgrader och snö… Därför behövdes det något över öronen så vi vände oss igen till samma företag för att införskaffa ett par mössor i två olika färger med Swedish Anglers loggan broderad. Igen blev resultatet riktigt bra. En väldigt skön och varm mössa som sitter bra på huvudet. Men igen, vilken färg är snyggast…

Lucka nummer elva
Svart & olivgrön

Vi behöver din hjälp

Så nu behöver vi som sagt din hjälp med lite val. Därför har vi satt ihop en tävling där vi kommer slumpa fram en vinnare med hjälp av en slumpgenerator mellan de som väljer att fylla i formuläret nedan och skicka in det till oss. Det handlar såklart om du är intresserad av att köpa en keps och/eller en mössa. Och i så fall, vilken/vilka färger du hade velat ha en keps och/eller mössa i. Detta hjälper oss att se om intresset är tillräckligt stort för att vi ska gå vidare med en beställning och i så fall vilken/vilka färger ni gillar.
Detta är alltså ingen förhandsbeställning, utan en intressekoll. Om intresset är tillräckligt bra kommer vi återkomma med en förhandsbeställning på hemsidan i början av 2022!

Vad kommer de kosta?

En riktigt bra fråga som självklart är rätt avgörande om man faktiskt vill köpa något.

  • Kepsen kommer kosta 279 kronor. (exklusive frakt på ca 55 kr)
  • Mössan kommer kosta 189 kronor. (exklusive frakt på ca 50 kr)

Kepsen är en äkta flexfit keps och vad som kännetecknar en flexfit keps är att den är ”hel” runtom och flexar i storleken med hjälp av elastiskt material. Den böjda skärmen är också ett tydligt kännetecken för just en flexfit keps.

Kepsen finns i tre olika storlekar.

  • Barn = 52-55 cm (omkrets på huvudet)
  • S/M = 54-57 cm (omkrets på huvudet)
  • L/XL = 58-61 cm (omkrets på huvudet)

Mössan är en ”One size fits all” modell, men endast för vuxna.

Vad vinner man i tävlingen då?

För att återvända till tävlingen litegrann. Som vi sa, vi kommer slumpa fram en vinnare av de som fyller i formuläret nedan och skickar in det. Vinsten är en svart flexfit keps med Swedish Anglers loggan broderad på. Alltså precis en sådan som vi undrar om ni skulle vilja köpa! Vinnaren kan välja mellan storleken S/M eller L/XL.

Lucka nummer elva

Tävlingen avslutades klockan 21:00 den 22 december och vi kommer såklart presentera vinnaren på julafton när vi även presenterar vinnaren av vår stora tävling!

Dela gärna så fler får läsa artikeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *