Avsnitt 32 av Swedish Anglers RodPod

Dela gärna så fler får läsa artikeln

Avsnitt 32 av Swedish Anglers RodPod är live! Vi bjuder på något lika klassiskt som Bingolotto, julrim, glöggfrossa med skinkmacka och panik för alla julklappar inte är köpta eller inslagna. Vi pratar såklart om en uppesittarpodd!

Vi tänkte att alla kanske inte gillar Bingolottos uppesittarkväll eller någon liknande grej som de flesta Tv-kanaler säkert bjuder på… Så vi samlade ihop oss och spelade in ett RodPod avsnitt för att skapa lite julkänsla…

Vilka är med då?

På något sätt lyckades vi bli fem starka deltagare i denna podden, det är Tomba, Baronen, Palle, Roos och Christian. Vi sa innan att vi inte skulle prata i munnen på varandra och försöka hålla det på en bra nivå. Som väntat kanske det inte gick riktigt så…

Vad pratar vi om då?

Eftersom det är en uppesittarpodd blir det självklart julrim, dålig humor, många skratt ett flertal Tombas tio i topp fast i en annan tappning. Men självklart snurrar vi in en hel del på fiske också. Vi funderar på varför färnan inte finns i norra delen av Sverige… Vi pratar beten, dåliga julklappar med fisketema och mycket mer.

Palles tävling är avslutad!

Palle Sköldblom behöver din hjälp!

Han behöver få hjälp med en bra slogan till sin öl, något han pratar om ca 20 minuter in i avsnittet. Den som knäcker den bästa slogan får komma och fiska karp en helg i Karsgöl. Palle har gjort ett fantastiskt jobb med sin sjö och det finns många fina platser att fiska ifrån! Så detta är ett riktigt fint pris, så släng på dig tänkarmössan och skicka in ditt förslag i formuläret som du hittar längst ned. Eller skriv en kommentar i inlägget i vår Facebookgrupp.
Vi kommer presentera vinnaren på hemsidan framöver.

Vi avslutar tävlingen den 30 december, så vänta inte för länge!

Avsnitt 32 av Swedish Anglers RodPod
Fantastiska Karsgöl – En småländsk pärla

När du har lyssnat färdigt på denna podden hittar du fler avsnitt på hemsidan

Vill du börja meta? Eller behöver du kanske uppgradera eller komplettera dina prylar till metet? Då ska du kolla in Fiskekompaniets hemsida. Där hittar du mängder av prylar till karpfisket och metet generellt! Fiskekompaniet har också en ny riktigt snygg hemsida. Så kolla in den.

Fiskekompaniet.se

Fiskekompaniet

Nu är det dags för avsnitt 32 av Swedish Anglers RodPod – Uppesittarpodden

Det går som vanligt att lyssna på podden via den inbäddad spelaren nedanför. Eller så går man till Spreaker och lyssnar eller laddar ned avsnittet där om man hellre föredrar det.
Det går såklart att lyssna via t.ex. Apple Podcasts, Acast, Podcast Addict, Castbox, Google Podcasts och Spotify. Helt enkelt där poddar finns!

Dela gärna så fler får läsa artikeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *