Avsnitt 3 av Swedish Anglers RodPod

Dela gärna så fler får läsa artikeln

Avsnitt 3 av Swedish Anglers RodPod är live och den här gången har vi med oss Michael Zentio och Vicktor Hallensjö. Det snackas mäsk, mete och Swedbait.

Som sagt, den här gången har vi med oss två riktigt duktiga och rutinerade metare. Vicktor Hallensjö har bland annat varit med och tagit fram ett riktigt bra och populärt mäsk hos Swedbait. Självklart tänker vi på Krillkung. Ett mäsk som många i Sverige har som sitt favoritmäsk när det kommer till att fånga stora fiskar. Vi pratar såklart om Krillkung och hur det kommer sig att dessa herrar hamnade hos Swedbait. Men det bli även snack om metet i Svartån, färnamete och stora fiskar. Sen blir det en hel del snack kring prylar, ingredienser i mäsk. Det är helt enkelt ett sånt där härligt nördigt avsnitt med bara en massa mete!

Avsnitt 3 av Swedish Anglers RodPod

Nu är det dags för avsnitt 3 av Swedish Anglers RodPod med Vicktor Hallensjö och Michael Zentio

Det går som vanligt att lyssna på podden via den inbäddad spelaren nedanför. Eller så går man till Spreaker och lyssnar eller laddar ned avsnittet där om man hellre föredrar det.
Det går såklart att lyssna via t.ex. Apple Podcasts, Acast, Podcast Addict, Castbox, Google Podcasts och Spotify. Helt enkelt där poddar finns!

Vill man lyssna på fler avsnitt så följer man bara länken.

Tycker du om det vi gör på Swedish Anglers? Stötta oss gärna med ett bidrag!

Klicka på bilden ovan för att läsa mer hur du kan stötta oss.

Dela gärna så fler får läsa artikeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *