Avsnitt 20 av Swedish Anglers RodPod

Dela gärna så fler får läsa artikeln

Avsnitt 20 av Swedish Anglers RodPod är live och denna gången blir det ett gott snack med två skånepågar! Det är Palle Sköldblom och Christian Ottosson som snackar med Specimenbröderna Göran och Johnny Nilsson.

Avsnitt 20 av Swedish Anglers RodPod

Bröderna Nilsson är det nog många som känner igen. De är födda med metet och har metat i hela sina liv. Vilket du som lyssnare av podcasten kommer få ta del av. Göran har även varit med i 12 Snabba Frågor och har en välkänd svit av brax, sutare och sarv. Något som du kan läsa om i hans 12 Snabba Svar.

Här kan du läsa Görans 12 Snabba Svar.

Vad snackar vi om då kanske du undrar?

Det blir mycket av det mesta. Vi pratar mer om sviten som Göran fick. Men det blir även lake, utlandsresor och märkligt karpfiske i Frankrike… Vi går även in på varför fiskar blir stora i vissa vatten och mycket, mycket mer!

Nu är det dags för avsnitt 20 av Swedish Anglers RodPod med Göran och Johnny Nilsson

Det går som vanligt att lyssna på podden via den inbäddad spelaren nedanför. Eller så går man till Spreaker och lyssnar eller laddar ned avsnittet där om man hellre föredrar det.
Det går såklart att lyssna via t.ex. Apple Podcasts, Acast, Podcast Addict, Castbox, Google Podcasts och Spotify. Helt enkelt där poddar finns!

Tycker du om det vi gör på Swedish Anglers? Stötta oss gärna med ett bidrag!

Klicka på bilden ovan för att läsa mer hur du kan stötta oss.

Dela gärna så fler får läsa artikeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *