Avsnitt 36 av Swedish Anglers RodPod

Dela gärna så fler får läsa artikeln

Avsnitt 36 av Swedish Anglers RodPod är live och denna gången har vi med oss en ung men en otroligt duktig metare och sportfiskare, vi pratar såklart om Tommy Henningsson! Det är Palle Sköldblom och Vicktor Hallensjö som snackat med Tommy.

Avsnitt 36 av Swedish Anglers RodPod
Foto: Tommy Henningsson

Tommy Henningsson kommer ifrån Östergötland, närmare bestämt Motala och arbetar i sportfiskebutiken Upplev i Linköping. Självklart kommer vi snacka om hans dagar i butiken och även Tombas tio i topplista har ämnen kopplat till att arbeta i butik. Självklart blir det en Tomba twist på frågorna!

Vad mer pratar de om då?

Såklart blir det mycket snack kring karpfisket som ligger Tommy varmt om hjärtat. Men det bjuds också på en hel del snack kring abborre, Svartån och hur det var att studera vid ForshagaAkademin med inriktning på sportfisket. Som alltid bjuds det på sidospår, funderingar och en och annan historia!

Tommy Henningsson med en riktigt fin karp
En karp som det snackas om i podden! Foto: Tommy Henningsson

Tommy har som ni säkert förstått fiskat en del med Vicktor Hallensjö i Svartån och man får höra historien bakom Tommys fångst av en riktigt fin färna!

Tommy Henningsson med en riktigt fin färna från Svartån
Foto: Tommy Henningsson

När du har lyssnat färdigt på denna podden hittar du fler avsnitt på hemsidan

Vill du börja meta? Eller behöver du kanske uppgradera eller komplettera dina prylar till metet? Då ska du kolla in Fiskekompaniets hemsida. Där hittar du mängder av prylar till karpfisket och metet generellt! Fiskekompaniet har också en ny riktigt snygg hemsida. Så kolla in den.

Fiskekompaniet.se

Fiskekompaniet

Nu är det dags för avsnitt 36 av Swedish Anglers RodPod med Tommy Henningsson

Det går som vanligt att lyssna på podden via den inbäddad spelaren nedanför. Eller så går man till Spreaker och lyssnar eller laddar ned avsnittet där om man hellre föredrar det.
Det går såklart att lyssna via t.ex. Apple Podcasts, Acast, Poddtoppen, PodBean, Podcast Addict, Castbox, Google Podcasts och Spotify. Helt enkelt där poddar finns!

Tycker du om det vi gör på Swedish Anglers? Stötta oss gärna med ett bidrag!

Klicka på bilden ovan för att läsa mer hur du kan stötta oss.

Dela gärna så fler får läsa artikeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *