Stötta Swedish Anglers med ett bidrag

Dela gärna så fler får läsa artikeln

Vi har en fråga till dig, skulle du vilja stötta Swedish Anglers med ett bidrag?
Det hade varit otroligt uppskattat och värdefullt för oss och vår fortsatta utveckling framåt.

2022 är i full gång och vi har självklart planer för att fortsätta driva Swedish Anglers framåt. Men innan vi går in på det tänkte vi ta en kort tillbakablick. Christian och Tomba startade Swedish Anglers redan 2017 och väldigt mycket har hänt sen dess. Utöver artiklar har vi bland annat startat upp två podcasts, en Youtubekanal, varit ansvariga för Metetorget på Sportfiskemässan, haft föredrag och anordnat fiskeresor. Men allt material vi har skapat under namnet Swedish Anglers har alltid varit gratis och det har vi inte tänkt ändra på!

2021

För att titta lite snabbt på 2021 publicerade vi 84 inlägg på hemsidan, vi spelade in, redigerade och publicerade 13 avsnitt av Swedish Anglers RodPod och 6 avsnitt av Spodden. Utöver det publicerade vi även 4 filmer på vår Youtubekanal. Vi har också dragit igång något vi kallar för Reggaetorsdag på vårt Instagramkonto där vi varje torsdag laddar upp en bild på en reggfisk. Det kan vara en gammal eller ny bild, oftast med en liten historia kring fångsten.

2022

Vi har redan satt upp interna mål som vi vill uppfylla men vi ska inte avslöja allt här. Det vi kan säga är att vi har en plan och målsättning att leverera minst ett podcastavsnitt i månaden, men gärna två, en RodPod och en Spodden! Utöver poddar kommer det bli Tombas Krönika, artiklar på hemsidan och filmer på Youtube. Gällande filmerna är vi mer återhållsamma med antalet. Men fler filmer kommer det bli, det kan vi lova!

Att driva Swedish Anglers är såklart inte gratis.

Ju mer material vi skapar desto mer kostar det. Hemsidan växer, antalet podcastavsnitt växer och allt behöver mer utrymme vilket kostar mer pengar. Vi har även börjat skapa metefilmer som laddas upp Youtube och att skapa bra film är inte heller gratis. Det behövs bra utrustning för att göra bra filmer.
I slutet av 2021 startade vi även upp Spodden, vår andra podcast och utrymmet på vår podcastplattform behöver utökas för att vi ska kunna ladda upp fler avsnitt av båda våra poddar. Vi vill även öka kvalitén på våra podcasts och då behövs det bra mikrofoner m.m. Så våra utgifter ökar som sagt hela tiden.

Självklart finns det olika betal-lösningar för vårt material som vi skulle kunna införa, eller ha en massa reklam från Amazon eller liknande i alla texter vi publicerar. Men vi vill gärna att allt vårt material ska vara tillgängligt för alla!

Därför ber vi istället dig om att stötta oss med ett bidrag på valfri summa. Att stötta oss är givetvis helt valfritt men väldigt välkommet! Se det som en billig investering för att få ny läsning, lyssning och filmer med fokus på metet! Ett bidrag där du själv väljer summan och där pengarna går tillbaka till dig själv. Alla pengar vi får in investerar vi i Swedish Anglers på ett eller annat sett för att ge tillbaka så mycket vi kan till dig och metet!

Vi stoppar aldrig några pengar i våra egna fickor. Allt som kommer in går alltid tillbaka till Swedish Anglers!

Nu kanske du undrar hur du kan stötta Swedish Anglers
med ett bidrag?

Enkelt, swisha valfritt belopp till oss till numret nedan eller via QR koden!

stötta oss med ett bidrag

Nr: 123 626 85 02

Du väljer själv beloppet du vill skänka.
Skriv gärna ditt namn som meddelande.

Scanna QR koden

Du väljer själv beloppet du vill skänka.
Skriv gärna ditt namn som meddelande.

Vi har också en sida där du även hittar betalningsinfo via bankgiro-nr. Du når sidan via knappen här under.

Vi hoppas att du tycker om det vi gör!
Och kom ihåg, Swedish Anglers är av metare, för metare!

Dela gärna så fler får läsa artikeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *