Avsnitt 37 av Swedish Anglers RodPod

Dela gärna så fler får läsa artikeln

Avsnitt 37 av Swedish Anglers RodPod är live och denna gången har vi med oss en tidigare gäst… Det är såklart Håkan Fransson! I avsnitt 37 är det Michael ”Baronen” Zentio och Daniel Roos som tagit ett snack med Håkan.

Vad snackar dom om då?

Håkan gästade oss redan i avsnitt fem av vår RodPod, har du inte lyssnat på det avsnittet kan du göra det här – Avsnitt 5 av Swedish Anglers RodPod
I det första avsnittet blev det många gamla historier så därför tyckte vi det var dags att prata med Håkan lite mer om nuläget. För er som inte vet det så var Håkan en driven metare och karpfiskare förr. Nu har han återigen bestämt sig för att börja meta karp och vår nyfikenhet väcktes direkt. Självklart blir det mycket snack kring karpfiske och varför han tar upp det igen.

Avsnitt 37 av Swedish Anglers RodPod
Foto: Håkan Fransson

Men det babblas också om abborrefiske, pimpel, dåliga drycker och Tombas tio i topplista. Samt en massa skratt, för är det något Håkan bjuder på så är det låg humor och många skratt, vilket vi såklart uppskattar något oerhört!

Håkan Fransson pimplar i sin ungdom
Foto: Håkan Fransson

När du har lyssnat färdigt på denna podden hittar du fler avsnitt på hemsidan

Vill du börja meta? Eller behöver du kanske uppgradera eller komplettera dina prylar till metet? Då ska du kolla in Fiskekompaniets hemsida. Där hittar du mängder av prylar till karpfisket och metet generellt! Fiskekompaniet har också en ny riktigt snygg hemsida. Så kolla in den.

Fiskekompaniet.se

Fiskekompaniet

Nu är det dags för avsnitt 37 av Swedish Anglers RodPod med Håkan Fransson

Det går som vanligt att lyssna på podden via den inbäddad spelaren nedanför. Eller så går man till Spreaker och lyssnar eller laddar ned avsnittet där om man hellre föredrar det.
Det går såklart att lyssna via t.ex. Apple Podcasts, Acast, Podtoppen, PodBean, Podcast Addict, Castbox, Google Podcasts och Spotify. Helt enkelt där poddar finns!

Tycker du om det vi gör på Swedish Anglers? Stötta oss gärna med ett bidrag!

Klicka på bilden ovan för att läsa mer hur du kan stötta oss.

Dela gärna så fler får läsa artikeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.